Naz Oof Allahım hayatta en çok istediyim şeydi. Kısmet olmadı .çok kötüyüm . Sezeryan olmak aklımdan geçmiyordu. Herkese doğal doğum öneriyordum ama kendime kısmet olmadı 😥😥😥😥😔😔😔 Hayat işteee sen dilediyin şeyler olmuyooo ;(
deletedmom01 Naz hayirlisi buydu belli'de sezeryan yapan o kadar anne var onemli olan bebegin saglıkli olmasi bence 😊
Oge Naz hayırlısı üzülmeyin lütfen olabiliyor normal doğumda komplikasyon öıkmasındansa önceden bu şekilde karar alınması çok daha iyi
minnakmina Naz bende hep normal dogum istiyordum ama suyum az oldugu için büyük ihtimalle sezeryan olacak önemli olan bizim ve bebegimizin saglıgı 🤗
Halidemat Naz Önemli olan sağlıkkla kavuşmak benimde zorunlu sezeryan olacak. İçiniz rahat olsun. Herkesin yapısı farklı benim ablam hemen ayağa kalktı
Naz Biliyorum canlarm. Bugün hiç kendime gelemedim duyduğumda. Aklında hep normal doğum tut. Gel sana desinlerki sezeryan olmalısın. O kadar ağladmki gözümde su kalmadı.
Naz Bebeğmn kalp atışı yüksek. Herşey iyi güzel.ama kalp atışı yüksek. 200 falan . Doktor normal doğumu tehlikeli buldu. Bilmiyorum nie yüksek olduğunu. Neden yükseliyor anlamıyorum
Gizemkaragz Ayy bende normal istiyorum 36 haftalık gebeyim sezeryandan cok korkuyorum hemde yarın kontrolum var inşallah banada böyle birşey demez normal için baya şeyler yaptım olmazsa cok üzülürüm bende 😒
Naz Ben sezeryan olursam bebeğimi kucağma alamıycağmdan korkuyprum,dikişler falan . Yarası ne zaman iyileşir? Sanki kalıcı hasar gibi geliyor bana
Tugceates Naz üzülme canım benimde en çok istediğim normal Doğum be uzun zaman bebeğimi emzirmekti tansiyon yüksekliğinden sezeyan olmak zorunda kaldım bebeğim küvezde kaldığı için biberonla beslenmeye alıştı ve birdaha beni asla emmedi denemediğim yötem kalmadı herşey nasip kısmet bir hafta zorlanırsın sonra herşey normale dönüyor dikişlerin de çabuk iyileşiyor sadece izini hep taşıyorsun Oda evladının sende bıraktığı iz 😍
Hazelkuru Naz Çarşamba günü ben sezeryan oldum hemen ayağa kalktım kendinizi korkutmayın olumsuz düşünceleri atın kafanızdan banada sezeryan olursam masadan kalkamam gibi geliyodu ama sağlık için ne gerekiyorsa o olması daha iyi endişe etmeyin Allah bi kolaylık veriyo
HlyaaARslan @Naz Üzülme nolur. Hayırlısı böyleymiş de lütfen. Bu arada arkadaşım sezeryan doğum yaptı iki çocuğunu da hiç senin düşündüğün şeyler olmadı onda sürekli yanında oldum. Yardımcı olmak için ama çocuğuna o baktı yıkadı mis gibi. Kafana takma pskoloji insanın vücudunu yorar. Kötü düşünme sakın. İyi düşün güçlü kadınlarız biz ya öyle korku bizi yenmesin izin verme 😍
Esrahiramirac Kızlar korkmayın sezaryen biraz sahan zorlu evet ama korkulacak tarzda çok kötü değil ben sezaryen oldum 4 haftam kaldı 2. Ye nasipse
Naz Çok teşükkürler kızlar,az da oısa rahatlattınız beni. Allah hepinizden razı olsun. Bebeklerinizi sağsalim.kucağniza versin ,Amin :*
_ikra_19 Naz arkadşım normal doğumdan korkuğu için kendi tercihi ike sezeryan doğum yaptı şimdi diyorum pişmanmısın diyor yine hamile olsam yine sezeryanla doğururum korkma canım herşeyin hayrlısı 😘
ZeynepetinGecekuu Merhaba hepinize neden seZeryan yapıyorum dıye uzuluyosunuz o da bir doğum yontemi 😯