incibursa14 Merhaba internette kiwi Queen 3in1 travel sistem bebek arabasına denk geldin aranızda kullanan var mı? Memnun musunuz? Hangi bebek arabasi markasına benziyor özellikleri ?
Boncuk23 incibursa14 ah canım benim takipteyim bende sayfa açtım birkaç gün önce ama yazan olmadı umarım kullanan vardır da yorum yazarlar
Tugceanneoluyor incibursa14 canim bir arkadasimla ayni zamanda bbek arqbasi aldik o dedigin markayi aldi netten indirimdeyken . Ama bana puseti uzun ince geldi biras bir magazada incele derim ben baby2go future aldim grisini gayet sık
Boncuk23 incibursa14 canım benim dediğim kiwi egg markaymış. Seninki farklı aynı model sandım. Ama dediğin model de güzel
Mhtpbyrk incibursa14 bende çok beğeniyorum o modeli ama hiç canlısını görmedim acaba diyorum hep umarım kullanan vardır 😂
Aylink Bende kiwi ve norfolk arasında kalmıştım buraya yazdım cevap gelmedi tabikiçünkü dedikodulu bi soru sormamıştım😀 Google daki yorumlardan çocuk kayıyor içinden falan yazmışlar kiwi için bende norfolk aldım daha kullanmadık nasipse 20 günümüz var ama görünüşü falan çok hoş tavsiye ederim