Mirayseee Kızlar Sızce kendını göstermeyen bebek kızmıdır? Gecen doktora gıttım Kıza benzıyo kendısını göstermıyor dedı 19 haftalıgız
Boncuk23 Mirayseee benimde 15 haftalık bugün gittim kıza benziyor ama kesin değil dedi. Bekliyorum. Senin Ayrıntıda görülür artık😊
seyma281015 Mirayseee kızımı 13 haftalıkken öğrendim ben hiç saklamadı ama😂 genelde saklayan hep kız oluyor
Boncuk23 seyma281015 canımmm Ankaralı arkadaşım😁 ultrason fotomu kıza benzetmiştin hatırladın mı. Bugün kontrole gittim 15 haftalık kıza benziyor ama kesin diyemem dedi. Biraz daha beklicem 😊
Gulayuraz Bende 19 a kadar öğrenemedim hep sakladı 19 da kız gibi altı boş dedi 21 de ayrıntılı ya girdim orda kız olduğu kesinleşti 🙈🤗
Merveliii Mirayseee bence saçma çünkü ben oglumun cinsiyetini 20 haftalıkken detaylı ultrasonda ögrendim oglum göstermiyordu ayaklarını kapatıyordu bir ara uyuyordu ama artık her zaman gösteriyor şu an 23 haftalık olduk
Mirayseee Merveliii Evet benımkıde sürekli yatıyo O yüzden zaten cinsiyeti ögrenemedım Sadece doktor kıza benzetti
Merver Mirayseee valla ben inanıyorm buna iki kızımdada hep göstermedi yok pozisyon uygun değil hep sallandı ayrıntılıda net kız dedi erkekleri hemen söylüyorlar istisna lar hariç %90 ı bence erkek anneleri hemen öğreniyor
Hamilebiranne Mirayseee benimki biraz edepsiz galiba 😂😂 13.haftaya girecektik dra gittik cinsiyet tahmininde bulundu kıza benzetti bacaklarını açmış çok net kıza benziyordu gerçekten kime sorduysam da kız dedi bakalım yarın gidicem ne dicek çok merak ediyorum 😁
Mirayseee Merveliii inşallah cnm bi kızım var bide oğlum olsun isterim Tabi en önemlisi saglıklı olsun Da
Yasemincifci Mirayseee değişebilir cam binada öyle demişti 16da gittim kıza benziyor ama kesin bir şey demem dedi 18 de gittim arkasını dönmüştü 20+6da tescilledi erkek olduğunu
Papatyapapatya Mirayseee benimde göstermedi gözstermedi 21de detaylıda kız dedi...ama kardeşime 7aya kadar kıza benziyor dediler 7ci ayda erkek çıktı...