Gonca0881 Lala4e4ka çok başka hem de bir de değişiklik oluyor insana kadınlar zaten alışverişi çok sever 😊
Tgctgcsygl Benim herşeyi hazır ama biberon krem pudra sampuanini almadık onu da halası alacak ama aldıkça bile sanki eksik geliyor gerçi bir kaç zıbın daha alıcaz çünkü çok lazım oluyormuş 😊 heyecandan iki günde bitirdim hazırlığını şimdi say ki geçsin gunlern😂
Seher96 Bizimde herseyimiz hazir gibi odasi henüz gelmedi ama biz odasi gelmeden herseyi yikayip utuledik odasi gelince yerlestirmesi kaldi iyiyken yapmak en guzeli cunku bigunumuz bi gunumuzu tutmuyo 😊🤰🏻💁♀️
Tgctgcsygl Lala4e4ka yetişiyor ya hemde öyle hızlı oluyor ki o aşkla insan ne ara başlayıp bitirdiğini bilmiyor sonrası da sabırsızlık başlıyor zaman gelsin de kucağıma alayım diye 🤗😊😊
Seher96 Lala4e4ka etraftan o kadar cok sey soyleniyo ki hangi birini dinlicez tabiki biz hangisini uygun goruyosak oyle yapariz gönlüne nasil siniyoaa öyle yap tatli telaslar caninin istedigi gibi yap canim 😊🤗
Lala4e4ka Seher96 evet ya herwey guzel olsun istiyorum ama bi o kadarda telawlaniyorum. Allah InwAllah sag salim qucagimiza almayi nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Seher96 zlemAtAcar biraz oyle oldu ama nabalim nasip boyleymis gelcek insallah ☺ Bizimde cantamiz herseyimiz hazir bi odamizi bide oğluşumu bekliyoruz bakalim 🤰🏻👶🏻💙
zlemAtAcar Biz bugün en son eksik kalan alt açma bezini aldık. Odasına halısını aldık. Artık bitti 🙈🙈🙈 kıyafetleri ütülendi. Yerleşti. Hastahane çantamızda tamam 🤗 Beklemedeyiz.
Uscan Bizim odamız, kıyafetler,hastane çantalarımız,biberon emzik bakım malzemeleri, arabamız herşey hazır 😁😁😁 birtek onun hayırlısıyla doğması kaldı😍😍😍
Kimyagercik Ya ben alisveris kismini bitirdim ancak daha odasini kuramadik oyuzden kiyafet yikama islerinede baslamadim.. hastane cantamda yok .. dogum oncesi temizligimide yapmadim daha allahim nasil yetistircez bunlari bide erken dogum riski var 30. Haftalik oldu yetisirmi ki sizce
fnur Kimyagercik Tabiki yetisir ben de 30 haftalik,oldum ne,temizlik ne,canta hazir degil,bu 2.dogumum hallolur biliyorum