Duyguveminigi Merb arkadaslar seker yuklemesi yaptricam fakat demin hastanemi aradim 130 tl ddi eczaneden 75 mg glikoz fytni sordm 6,5 tl ddi bende diormki bosa hastaneye vermesem okdr para eczanden alsam saglik ocgi flan seker yklemesi yapiormu uskudar veya umranyde yaptrmam lazim yardimci olrmusunuz
Hulyalp Duyguveminigi daha bugun ozelde yaptirdim canim 30 lira verdim. Doktor ucretiyle karistirmis olmasinlar. Sadece test icin fazla bi fiyat
Sinembuse Duyguveminigi canim sagliocagi ucretsiz yapiyor bosuna para verme seker haletin varsa sende evde ac tok takip edebilirsin bende o sekilde takip ettim şeker yüklemesi istemediğim için.
Semamuhammet Sinembuse ben mardinde sordum sağlık ocağı yapmıyor bu işi hastanede yaptıracaksınız dedi
Duyguveminigi Sinembuse yarin arayip sorcam saglk ocagni bide kardesm tip1 diybet ondan da korkyrm oyuzden yaptrcam ve chazda var
Duyguveminigi Depresif_polyanna cnm neler yaptilar peki kandan bakmiolar dimi icecgi icip parmktan ölcuolar sanirm
Depresif_polyanna Duyguveminigi parmaktan değil canım koldan. Açlık kan şekerine bakmak için kan alıyorlar sonra içecek iciyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyosun sonra tekrar 1 saat bekleyip yine kan veriyosun
Depresif_polyanna Duyguveminigi parmaktan değil canım koldan. Açlık kan şekerine bakmak için kan alıyorlar sonra içecek iciyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyosun sonra tekrar 1 saat bekleyip yine kan veriyosun
Gulcan123 Duyguveminigi canım ben daha bugun yaptırdım doktor kontrolüm vardı normal kontrolüm ücretimi ödedim ekstradan şeker yüklemesine ücret bile vermedim. İçeceği de hastaneden verdiler