Tambiranne Kızlarrr ne olur ne olmaz diye biberon almak istiyorum en iyi gaz yapmayan biberon hangisi sizce kullanıp memnun kaldığınız yada araştırıp en iyisi buymuş dediğiniz markalar var mı
Zmrtbdk Tambiranne İnternette özellikle gaz için en çok Dr.Browns ın biberonu tavsiye edilmiş.Cmt E bebek te aradım kalmamıştı ama oradaki görevli arkadaş da ‘gazı çok azaltıyor’dedi.Dün bir eczanede bulup aldım.Henüz kullanmadım ama kullananların yorumları hep o yönde.Bir değerlendirebilirsiniz siz de.
Tambiranne Peki bu biberonların büyüğü küçüğü bi boyutu var mı yada çeşiti yenidoğan için uygun olanı var mı tek boy mu bilginiz var mı Zmrtbdk @Canoglumbenm
Zmrtbdk Tambiranne Var evet Hatta benim aldığım da hem ince hem küçük olanından.Kısa tombik,uzun ince,kısa ince,cam,plastik.. her çeşidi var.
Canoglumbenm Tambiranne boyları var sanırsam pek bakmadım ama biberon emziklerini satıyorlar yenidogan için filan biberon başlıklarını istediğin gibi alıyorsun. Boyları da var sanırsam
Aysingeldiislerdegisti Tambiranne aventle dr browns kullanıyoruz ikiside içimi rahat diğerleri çok hızlı yenidoğanda sıkıntj ama gaz için dr browns birebir avent saha çok gaz yapıo
Aysingeldiislerdegisti Tambiranne aventle dr browns kullanıyoruz ikiside içimi rahat diğerleri çok hızlı yenidoğanda sıkıntj ama gaz için dr browns birebir avent saha çok gaz yapıo
Tugba2626 Tambiranne mamajoo aldım ben hem antikolik özelliği var . Bebeğim 1 aylık üzere hem biberon hem meme veriyorum şükür meme reddi de olmadı. Fiyatı da philips e göre vs daha uygun şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca emziği de bu marka aldım . Pat diye emziği de kabul etti . Hiç diğerleri gibi sayısız emzik denemedim şükür hepsini 1 kerede aldı 😍