Betul2009 Bende Haziran sonu Doğum yapacaktım benim kızım 29 haftalık geldi dünyaya bugün 16 gün oluyor ve yoğun bakımda gebelik zehirlenmesinden dolayı lütfen çok dikkat edin bebeklerinize 😞
0909esra Betul2009 ya canım benimm geçmiş olsun, Rabbim meleğine güç,kuvvet,bolca şifa versin İnşAllah bir an önce toplar kendine gelir🤲🏻🧡🌸
Ebrs Uzay benimde 28 haziranla 10 temmuz arasi 😊 ama suyum fazlaymis her an dogum başlayabilirmiş bakalım Allah büyük
Merve1995 Uzay Benim de 2 temmuzda doluyor 40 haftam , ama kizim haziranın 15 i 20 si gibi dogucak gibi geliyor niyeyse 😊 hayirlisi bakalım
aslierbrg Uzay artık haziran gelsin ve doğsunnn bünyem daha fazlasına dayanmıyor 😂😂 eveet yengeç olacak 🐥
Esones Merhaba kızlar bişey soracam sizlere. Bu doğum tarihlerini doktorunuz mu söyledi size bana doktorum hala birşey söylemedi de ilk gebeliğim bişey bildiğim de yok açıkçası . Daha normal mi sezeryan mı onu da bilmiyorum. Şu an 32+2 haftalıgız bilgilerinize ihtiyacım var ☺️
Segucay Merhaba biz de 29+2 normal Doğum 16 Temmuz ama sezaryan olacağı için normal şartlarda giderse 10temmuzda olur demişti doktorumuz😀 benimde içime Temmuz’a varmadan Haziran sonunda gelecek gibi geliyor hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Benim ayaklarım şişmeye başladı var mı yaşayan benim gibi ne gibi çözümler buldunuz 🤔
Meltemdenizz Segucay merhaba bende 30+1 bende de ayak bileklerinde şişme ve el parmaklarımda uyuşma var henüz kontrole gitmedim ama bu zamanlarda normal sanırım
Uzay Ssraa doktorunuzun demesi lazim aslinda zaten size hesaplayabilirsiniz 40 hafta zaten kacinci haftada oldugunuzu hesap layip tarihi ögrenebilirsiniz 🌺🌼🌻🐞
Ozlemyy Meltemdenizz benim de sol elimin parmak uçlarının da uyuşukluk var,dr a söledim magnezyum ve calsiyum kullanıyorum ama geçmiyor var mı tavsiyesi olan :(