Selinner Karataş hastanesi aysel hanım kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyiyle hem destekçi hemde güler yüzlü çekinmeden arayıp konuşabilceğiniz harika insanlardan biri. İyi ki karşılaştım ve hayatıma girdi
RabiaT Mr1517 Medicalpark Gülin Okay. İlk hamileliğimde de şimdi de ona gidiyorum tavsiye ederim. Çok tatlı ve ilgili bi doktor ❤️
Cansumila Mr1517 hastane deıl ama özel muayene yerı olan övgü dogan var alsancakta benım doktorum aynı zamanda cok guler yuzlu cok ılgılı bı doktor
Bilgeferhat Mrvcbr 36+1 olduk canım evet çok iyi yüzünü gösterdiğinde oğluşum bizimle birlikte oda seviniyor seviyor 😊 sen kaç haftalıksın
Duygu35 Mr1517 medifema hastanesinde hayri beyi tek geçerim süper bi doktor kendisi muayene ücretleri 55 tl
oslemyasar Mr1517 kızlar yorum yazarken ekrani göremiyorum sol tarafta göz çıkıyor akıllı ekran sanırsam kapattım ama yine de çıkıyor yorumları görmeden yazıyorum resmen.
Gulzade Mr1517 biraz gec oldu sanirim ama ege şehir hastanesi var özel hastane. Minegül Çobanoğlu doktorun adi cok iyi sakin anlayışlı bi doktor tavsiye ederim
Aynur1990 Serencakarli teşekkür ederim ..allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bi ağrıda kurtarsın inş.