Zulubik 12 martta boş gebelikten düşük yaptım. Doktor bir adet gördükten sonra hamile kalmayı deneyebilirsin tekrar, 40-45 gün sonra ilk adeti olursun dedi. İki hafta kanamam olmuştu tam bitti derken iki üç gün sonra bi 10 gün kadar tekrar kanama oldu. Iki gün önce kasiklarimda adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı. Sonunda adet oluyorum diye düşündüm. Olmayınca Bi test yapayım dedim çift çizgi çıktı. Birkaç hafta önce beta sıfırlanmış mi diye test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı sifirlanmisti. Betanin sonradan yükselme ihtimali var mı acaba?
Hande46 Ben kürtajdan 1,5 ay sonra tekrar hamile kaldım canım inşallah hayırlı haberlerini alırız senin de☺️ Dediğin şey olmaz beta hcg sıfırlandıysa bir daha hamilelik dışı bir şeyden yükselmez. Test yaptır muhakkak
Zulubik Sonradan olan o 10 gunluk kanama adet kanamasıymış demek ki. Tam beş gün sonra da birlikte olmuşuz, yumurtlama zamanlarında. Ben, doktor 40-45 gün sonra adet olursun dediği için düşüğe bağlı kanamadır diye düşünmüştüm. Meğer regl olmuşum da haberim yok. Tesadüfen de yumurtlama zamanlarında birlikte olmuşuz. Doktora gideyim bakayım emin olmak için. Beklemiyordum hiç, şaşırdım valla :) bu ay başlayacaktık normalde, surpriz oldu :)