Ozlem_03 Masal mı özgü mü sizce kızlar.masal çok naif bi isim geliyo.özgü de dün kafamı karıştırdı.sizce nasıl
Ebruss Masal cok güzel bi isim ama ileriki yaşlarda ona cocuk ismi gibi gelebilir naçizane fikrim 😍 kızlara isim bulmak gerçekten çok zor ben hala karar veremiyorum 😞
Ozlem_03 Ebruss kesinlikle çok zormuş.işin içinden çıkamıyoruz.ileriyi düşünürek ve çok sık duyulmayan bi isim olduğu için özgü dedik.oda kaba gibi geldi.bulamiyorum yani😊
Elwing6 Ozlem_03 gülce,almila,ilke,lavinya arasindayim ben..idil,özüm,gökçe,beren benim listeden ..sana fikir olsun:)
Merve Ozlem_03 dünyanın en kararsız insanıyımdır 😊 annem daha nişanlıyken masal ismi çok güzel kızım demişti. Benimde çok hoşuma gitti.
Ozlem_03 Merve keşke benimde annem aynı şeyi söylese😊serklajliyım ben annem bakıyo bana.masal isminide sevdiremedim bi türlü.borclu hissediyorum kendimi onunda sevdiği bişey olsun istiyorum.ondan bu kadar kafam karıştı birazda😊
Ozlem_03 Merve geçen sene doğumdan sonra kızımı kaybettim adı zeynepti.annem yıkamıştı hastanede bayan hoca olmadığı için.içinde kaldı zeynep olsun yine diyo.ama ben ıstemiyorum.farklı kaderi olsun masal gibi ömrü olsun istiyorum 😊yada kendine özgü bi kız olsun diye özgü düşündüm😊
Merve Ozlem_03 özgü de kuzenim koydu. Çok cici bir isim. Allah rahmet eylesin cennet meleği o annesi. Neden vefat etti 😭
Merve Ozlem_03 ah yavrum benim. Şimdi tatlı bir Masal gelmeli bence 🥰 sağlıkla kucağına almak nasip olsun