Kaya1902 Feyzaasvm aldık ama 2 hafta sonra kullanıcaz inşallah ☺️ Genellikle memnun kullananlar bir sıkıntı görünmüyor şimdilik
EmirkaanBatuhan Feyzaasvm ben offroad modelini aldım daha kullanmadım ama güzel ve kullanışlı duruyor allroad daha iyi tabi
Aysenur01 Kaya1902 ağırlık ve katlanması nasıl tekrar bir arabaya ihtiyaç olur mu ben de araştırıyorum da
Kaya1902 Aysenur01 iki taraftan düğmelere basınca katlanarak kapanıyor tek kişiyle zor ama fiyat ve sağlamlık açısından bunu tercih ettik ilk 3 ay tek başıma kullanıcam sonra kanguruya geçerim babasıyla beraber çıktığımızda arabasını alırız yine
Tiredmother Arkadaşımın tavsiyesiyle aldım bende kullanmadım daha ama çok hafif ben çok sevdim sabırsızlanıyorum kullanmak için🥰
Busraozen Bizde cinsiyeti öğrenmeden önce aldık çok araştırdım en çok içime sinen araba allroad oldu gri rengi muhteşem hafiflik açısından çok iyi ana kucağı çoğu modelde çok derin sırt desteği yok allroadda bel desteği var ana kucağında pusetindede aynı şekilde çok kullanışlı bir araba şuan 38+3 haftalığız bakalım ne zaman kullanmak nasip olacak 🤭 Birde arkadaşım casual cadillac trona aldı bizden önce şuanda kullanıyor ana kucağı çok konforlu bebek için ve aşırı hafif bir araba ana kucağı özel tasarım mış bu arada izmir onur bebeden almıştık birlikte bütçeniz varsa onuda öneririm.
AuroraBorealis34 Ay, kızlarr🙈 bende arabaları araştırmaya başladım, o kadar kafam şişti ki🙈 bende bu arabayı beğendim, internet üzerinde..bide yorumlar o kadar karışık 🙄 herkes 5 yıldız kargo, paketleme için veriyor..😕 gerçekten faydalı yorumlar yok😭 çocuk rahat oturabiliyor mu, mesele☝🏽🤷🏼♀️ Kolay katlanıyor mu, çok mu ağır, bunlar daha çok önemli☝🏽