Burcuveburcum Kızlar yarın için Sadi Konuk semt polikliniği inden randevu aldım detaylı ultrason günü alabilmek için süreç nasıl işliyor yakınlarda giden var mı yardımcı olabilecek?
Busraybars Burcuveburcum ben değil ama bir arkadaşım gitmişti kadın doğuma gidip detaylı ultrason yaptırmak istediğini söylemiş doktor da ileri bir tarihe gün vermişti tekrar.
Burcuveburcum Busraybars çok teşekkür ederim ne kdr ileri bi tarihti hatırlıyor musunuz? Bir hafta iki hafta gibi mi?
Ddm92 Ben tüm standart tektikleri sadi konukta yaptırdım. Çok da memnum kaldım. Ben daha 12.haftamdayken perinatoloji bölümüne yönlendirdiler ve orda bana bir tarih verip o tarihte gelmemi söylediler. O tarihte gittiğimde detaylıya girceğimi sandım ama asıl randevuyu o gün olusturyolarmıs meğersem. Neyse gittiğim gün asıl randevu tarihimi verdiler ve ben verdikleri tarihte detaylı ultrasona girdim. Benim doktorum Deniz beydi. Gerçekten detaylı ultrasonun hakkını verdi. Normalde nisa hastanesinde asiye hanıma gidiyorum. Sonuçları gösterince o bile şaşırdı ne kadar detaylı incelemiş diye. Deniz beyin dısında bir de Atilla bey varmıs. Ona da çok iyi diyorlar. Kısacası ben Sadi konukta yaptırdığım tüm rutin tetkiklerden memnun kaldım. Sadece planlı olmak ve bi ay öncesinden randevu alabilmek için gitmek lazım o kadar.
Burcuveburcum Ddm92 çok teşekkür ederim için rahatladı yalnız ben 21.haftamdayım bir ay sonraya mı gün verecek geçmiş olacak o zaman detaylı için haftam🙄
Ddm92 Burcuveburcum detaylıda sıkıntı olmayabilir. Bir an önce randevu alıp gidin derim. Gebe polikliniğine randevu alıyosunuz onlar yönlendiriyor sizi.
Yusufunannesi_ Burcuveburcum bir an önce randevu almanda fayda 24.haftaya kadar çekiliyor 24+1de artık çekilmiyor demişti doktorum bana
Burcuveburcum Ddm92 Bugün gidicem kısmetse enterasan bir durum var mhrs sen randevu alımında merkez binada ilk 3 aylık gebelere bakıldığı yazıyor semt polikliniği 30haftadan öncelere bakıyormuş ordan aldım bende randevu inş geç kalmam detaylı randevusu için
Burcuveburcum Yusufunannesi_ 🙄bugün gidicem semt polikliniğine inş geç kalmam olmadı Cerrahpaşa randevusu kovalıycam
Ddm92 Burcuveburcum sadi konuktan randevu koparmak ciddi mesai gerektiriyor bilirim 😅 sürekli kontrol etmek lazım. Özellikle gece 12 e doğru. Kolay gelsin ☺️
Ddm92 Burcuveburcum işte devlet hastanelerinin en büyük problemi malesef.. Özelde nisa hastanesindeki nejla hanımın iyi olduğunu duymuştum detaylıda. Eğer devlette yaptıramazsanız aklınızda bulunsun.