Haticeee Bu haftalarda olup vajinanın dış tarafına doğru ara ara batma gibi bişeyler olan var mı ya 😏
Asli2663 Haticeee aynı ben Allahım derdimi nasıl anlatırım diye yazamadım uykundan uyandırıyor mu canım?
Orucu12 dnzzfr ben kücük sislerde olanlardan kullanıyorum meyvesuyu gibi suyla iciyorum.drnuza söyleyebilirsiniz.
Merveersoy Madrapella ben 😔 hemde migrenim var benim resmen hayattan kopuyorum günlerce sürüyor ve elimden hiç birşey gelmiyor 😐 sadece karanlık sessiz bir odada yatıyorum duş alıyorum buz koyuyorum geçmiyor ama idare ediyorum.
Merveersoy Cisemk bende 2 gündür kaşık ağrısından kıvranıyorum bugün kontrolüm vardı doktor kızımızın poposunun ve ayaklarının alt kısımda olduğunu bu yüzden çok agrım olacağını söyledi e tabi birde rahimde büyüyor idare edicez artık 🤗
dnzzfr Cigdem3565 benimde sol tarafimda tarifsiz bi aci var sirtimdan sol gogsumun altina kadr agiriyo doktoruma soyledim ama olmamasi lazim dedi baska da bisy demedi 🤔
Mineee Normalde iki günde veya günde bi kere anca hissederdim ama bu aralar gün içinde özellikle akşam biraz daha arttı ve galiba bugün ilkkez tekmesini hissettim çok dgisik bisey genelde sırt üstü yattigim zaman daha çok hissediyorum 😍
Werwe Kelebekkkk cok şukur iyi diyelim iyi olalım dun karın kısmında degsk bir agrım vardı sanki niri yumruk atmış gibi heryeri agrıodu bugunde gögusumde bir agrı var sancı gibi yada önceden dogum ypmış hnmlar bilir sur inince sızlama oluyor onun hibi aklımı başımdan alıyor baska derdimiz yok cok şukur allah hepimize saglık afiyet versin 💯 90 kız dedi 3 hftaya net olur dedi alışverişe baslasam mı bilrmedim oglum var 6 yşndada
blackmail Werwe bana da ayni seyleri dedi bnmde 6 yasinda oglum var genital bolge bos olunca kiz diyoruz ams nadirde olsa pipi gomulu oluyo sonra erkek dersem uzulme dedi
Pembe blackmail banada kiz dedi sadece ama bn hep erkek hissetmistim emin olamadim bidahaki muayeneyi bekliyorum 4 gozle
Werwe Liva2018 bnm basım agrıyınca minoset içiyor şiddetli olursada +basımı anlımdan sarıyorum çıtkı deriz bz koyde sıkıca baglayınca gecio sanırım sert kullnmak gerek😂
Werwe blackmail 🤭🤭🤭 bnce bn bkliyim susn kuz cinsiyeti gözukuyor erkrkse de henuz orada cıkıntı yok dedi bnde grdm hytlıdı oldun tabii ama suan tam mevsim gecişi ve heryerde indirim var alsvrse baslamak istiyorum en azından ufsk tefek seylerimi alırım sagoluyum oglumun cok ozel bi iki kıysfeti hariç vermişim 30 a yakın orgu yelek ve hırkanın dısında birseyimz yok sıfırdan alıcm mecbur