XMery Kızlar merhaba 2.5 aylik.hamileyim tatli ve çay hastasiydim hamil3 kalır kalmaz nefret ettim resmen görmeye bile tahammülüm yok benim bu durumu yaşayan varmi resmen limon yiyorum ekşi acı soğan. Böyle olup cinsiyeti belli olan varmi acaba
Mavigozunannesi XMery canım yedirinle alakası yoktur çok bende limon yedim ilkinde kız oldu 2. Dede limon yedim erik hep ekşi bu sefer erkek oldu yani aslında ikisindede ekşi istedim erkek te tatlı yenir derler tatlı dan tiksindim kızım dada yiyemiyodum tatli
Sengulkrgz XMery vallahi o bellinolmuyorda Allahtan caydan tiksinmedim caysiz yapamam...Ama et cok severdim etten tiksindimmmm tavuktan tiksindim yiyemiyorum cok istiyorum et yemek biraz protein almak ama.yok yaaaa
Pamuk34 XMery kizimda tatli aserdim Bolca yedim full oglumdada tatlidan tiksindim eksi yedim deli gibi hala Eksi aci yiyorum erkek ❤️
Kbramina Walla ben cay icmek istemedim ilk 4 ay.. ama acı tatlı eksi cok yedim normalde eksi sewmem hic ama canm istedi oğlum oldu 😊😊 cinsiyetle alakasi oldugunu sanmıyorum
nilaylaylaylay Canımmmm cinsiyetin yedik içtiğimizle hiç alakası ol. Hep ekşi tuzlu yiyip içiyorum. Erkek olacak. Ve en kötüsü ne biliyor musun ? Böyle batıllara inanıp kendi koşullamamız. Ekşi yiyorum diye kızım olcak diye düşündüm hep. Doktora bi gittik erkek. O yüzden öyle şeylere inanma da takılma da . Doğruluk payı 0.
Selinnnce Sengulkrgz bende yiyemiyorum napcazz doktor illa yiceksin dio ilac vermio yerine. Seninki bisey verdimi
1ogrencianne XMery ben de hep acı, ekşi, baharatlı şeyler yemek istedim oğlum olcak 😊 aralarda çikolata falan da yedim ama tiksinmedim ben 😊
Bebehlimmm XMery alakası yok canım benim o bünye ile alakalı birşey benim bütün belirtiler erkek idi ama kızım olacak tutmuyo o hurafeler😂
Yusbur XMery bende öyleydim canım tatlıdan nefret ettim sürekli ekşi acı şeyler canım istedi onları yedim kızım olacak inşallah ama şimdi 34 hafta olduk tatlıyı yeniden sevmeye başlıyorum 🙂
mavi_8 XMery cinsiyeti belirlemekle alakası olacağını düşünmüyorum ama aynı durum başıma gelmişti o yüzden yine de yazayım dedim😊 ilk 4 ay ne çay içebildim ne tatlı (tatlı şeyleri içeren yiyecekler de dahil olmak üzere) yiyebildim. Nasipse erkek olacak 😊
Fatmaklc66 XMery benım erkekmis canım asırı tıksınmıstım agzıma süremiyodum simdi 7 aylıgız tatlıya dadandımm