Selindikci35 bsrsl_2016 cnm cilek.mobilyadan mocha serisine bakabilirsn..buyuyen besik,2 kapili dolap ve yatagini 3158 e aldik..10 yasina kdr kullanilabilio..Bnm evim ahsao konsepti oldugu icin bebek odasini da o sekilde sade aldim
Zeynepzeze O kararsızlardan biri de benim. Aslında montessori ve dolap istiyorum ama yine de oda takımı mı alsam bilemedim 🤷♀️
Zeynoslp Ben sepet beşik aldım oda için durumumuz yok şuan 6ay sonra mentossori yatak dolap ve Şirinyer alicam sonrada oğlumun odasına tasinirim artık😄
Synonyms bebek odası caploonba dan yaptırdık. kurulumu da oldu gayet güzel görünüyor memnun kaldık. tavsiye ederim.
GizemBurak bsrsl_2016 tamam canm bazi skntlrfsn hastanedym ama atacagim instgrmdan yektabebe yesl bi profl resmi var
GamzeAkova bsrsl_2016 bebek odasi bulamadim kendime gore bi magazadan genc odasinin dolabini ve sifonyer aldim. Farkli bi magazadan buyuyen besik aldim. Birde ilk zamanlar icin sepet besik.. Eşyaları bi odada olması cok guzel bence.
Rhk0158 Sonay2014 1200 e aldık tekstil cibinlik yatak herşey dahil çok kaliteli çok memnunum zaten beğendiğim tek modeldi düşünmeden aldım.
Rhk0158 Sonay2014 yastık yorgan var 😳 Artı Süs yastığı.. baş,ayak,sağ ve sol korumalık. Cibinlik yatak çarşaf