AsilveAnnesi Kızlar doktorum artık haftada 4 kez yapmamı kendim zorlanacagim icin eşimin yapmasi gerektigini soyledi de ben utaniyorum isteyemem ondan boyle bir şey galiba aranizda bu masaja baslayan kendi yapabilen var mi ?
YaseminSerhat AsilveAnnesi canım ben kendim yapıyorum eşinin yapmasına gerek yok zeytinyağıyla yapabilirsin kaç haftalık hamilesin ?
Canan_ AsilveAnnesi canim ben gecen hafta basladim haftada 4 gun yapiyo esim, neden istemeyesin ki sonucta o senin esin o bebegi tek basina yapmadin :)
Htctsbk AsilveAnnesi ben kendim yaptım hiçte faydası olmadı dikişim var eşim yanında olmadığı için kendim yaptım yatarak daha rahat oluyor ayakta yapamadım ben
AsilveAnnesi YaseminSerhat 34 haftaligim ama.kişisel temizligimi bile yapamiyorum egilemiyorm canim epeyi sistim ben. Nasil uyguluyorsun acaba?
YaseminSerhat AsilveAnnesi eşin evde yokken rahat bir yere yaslanıp bacaklarını Doğum pozisyonunda açıp yapabilirsin 10 dakika yapsan yetiyor zaten ben çok sık yapmıyorum henüz bir kaç kere yaptım ama yapmakta fayda var
Esse123 Arife3507 https://www.instagram.com/p/Bpgu33JBDAe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=dutjdtka4ehw
AsilveAnnesi Canan_ canim oyle tabii ki ama hamilelikten ötürü biraz kararma oldu ay ne bilim utaniyorum bende acaba midesi alir mi diye 😂😂
Momymomy41 Ben de utanıyorum ya normalde hiç utanmam ama hamilelikte çok tuhaf biri oldum.. Dün ben kendim yapmaya çalıştım çok canım yandı vajinam normalde biraz dardı zaten bi de gebelikte de cinsellik eskisi kadar aktif olmuyor iyice daraldı heralde. Üstüne dğn akşam canım yandı çok perine yapmaya çalışırken iyice moralim bozuldu o kafa ordan nasıl çıkacak heralde belime kadar kesecekler😱😞😢😭
AsilveAnnesi Momymomy41 hic sorma evlendigim gunden beri cinsel iliskide hep canim acimistir dar diye o cocul nasil cikacak bende cok dusunuyorm iste dikiş olmasin diye perine masaji diyorlar bakalim nasil olacak canim
Htctsbk AsilveAnnesi ama ben 37 de başladım. Serklajlıydım dikişim alınınca başladım 39+4 ye Doğum yaptım ama dikişim az 4 tane