Meltemm1 Arkadaşlar hamile kaldıktan sonra göğüslerim çok fazla büyüdü bu Doğumdan sonra düzeliyor mu emzirme falan tekrar eski halini alır mı? Çok dikkat çekiyor ve rahatsız ediyor
Sad3c3m Meltemm1 benimde öyle oldu😩 kücücük bir abuç göğüsüm vardı simdi kocaman bıngıl bıngıl oldu üstüne üstlük ne kadar yağ sürdümsede çatladı😖
SuzannaSulek Taşıyamıyorumm artıkl😬😬😬valla canım doğumdan sonra geçeceğini hiç sanmıyorum, anca emzirme dönemi bittiğinde iner onda da herhalde sarkar🤷♀️
Meltemm1 SuzannaSulek kiloma göre çok fazla büyüdü dediğin gibi bende taşıyamıyorum 😂 küçülsünde sarksın artık yapacak bişi yok :)
Kado87 Bemnimde inanilmaz derecede buyudu ve sanki guneste yanmis gibi kipkirmkzi etrafi yarin genel cerraha gozukmeyi dusunuyorum
Meltemm1 Kado87 gerildiği için kırmızıdır canım önemli bişi yoktur muhtemelen. Benimde çamaşır izi kalınca çok kaşınıyor
Kado87 Meltemm1 ay insallah oyledir doktor iltihap olabilir sut kanallarinda tikaniklik olabilir dedi ama ozaman cok agrir dedi agrim cok yok ama kafama taktim benimde avuc kadardi simdi kafam kadar🤣🤣
Meltemm1 Sad3c3m benim normalde de çok küçük değildi 🙈 ama şimdi daha büyük hep böyle kalacak diye korkuyorum 🤭 Allahtan bende çaylak yok ama bol su içiyorum
Sad3c3m Meltemm1 valla ben rahat 3 lt içiyorum suyla alakalı değil gibi tenim çok hassas ondan sanırım😪
Meltemm1 Sad3c3m canım benimde normalde hassas tenim ve beyaz tenliyim çatlamaya meyilli demişti doktor ama şuan 24. Haftadayım henüz bişi yok inşallah olmaz birazda genetik oluyormuş vücut yatkınsa yağ falan işe yaramıyor 😞
Sad3c3m Meltemm1 bende sarışınım tenim çok aşırı hassas ondan olduğunu söyledi zaten doktorda ama önlemek için hiç bişey fayda etmedi şimdi çoğalmasın diye uğraşıyorum. İyi olmadıysa inşallah da olmaz canım🤲🏻
Sad3c3m Meltemm1 saf zeytinyağıyla başladım badem yağına geçtim ikiside fayda etmedi şimdi jojoba ve sarı kantaron yağı kullanıyorum inşallah faydası olur