Kubra9595 Sedamomy canim kisiden kisiye degisir bende suan 15 haftalik gebeyim 1 hafta önce gecti sükür zor bi durum. Ablam dogurana kadar kustu degisiyor bünyeye göre ins gecer seninde kisa zamanda
Hcrshra Sedamomy malesef bende 19. Haftamdayım hala devam ilaçlarla serumlarla idare ediyorm ümidimi kestim sanırım doğuma kdr gidecek böyle.
Dyggdr Sedamomy ben de zofer kullanıyorum hâlâ alıştım artık sende kendini yıpratma geçmezse de yapacak bişey yok bebişlerimiz sağlıklı olsun da.
espalp Sedamomy 15.haftada azaldı benim ama 17’de bile kustum. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş o yüzden kendime şükrediyorum 18.haftada bitti gibi 🙏🏻 Her bünye farklı ama umarım git gide azalır sizin de
Sngl_mhmt 24 haftalık oldum hala kusuyorum bazen kanlı kusuyorum geçmeyince geçmiyor yani alışmaya çalış bu mide bulantısına yoksa psikolojik olarak çökersin
Fatohasret Sedamomy 16 hafta Hala kusuyorum bide kız çocuklar daha fazla uzunmuş kusma süresi benimde kız
Hcrshra Dyggdr Bende hala zofer kullanıyorum diye kendimi kötü hissediyordm yalnız değilmşm yani içmedğm zaman mahvoluyorm o en azndn aza indiriyo kusmaları hastanelk olmuyorum 😔 valla 7. Haftamdn beri içiyorum dilerim bebişlerimize bi etkisi olmz.
Srfn11 Sedamomy Kisinin bunyesine gore degisir ama genelde 18, haftalara kdr azalip bitior kuzum sabir 🙊🙏🏻
RabiaKYuksel Sedamomy bende tam 15 haftaligim bu haftaya kadar bulantim yoktu daha yeni basladi mahvoluyorum😢