Gulperr Kac haftaliksiniz hangi doktora gidiyorsunuz? Benbcok sukur 36+2 ye geldik artik bekliyorum kizimin gelmesini memoriale gidiyorum.
Gulperr Tekmile az kalmis masallah bende bekliyorum heycanla ayni haftanin icerisindeyiz. Normal mi dusunuyorsunuz?
Hfsskbr semrakarahan detaylı ultrason için gun alabildniz mi zamanindayken. Dr detayliya girmeni öneririm dedi de ikilemlde kaldm açıkçası gitsem mi
Bilgehan Rabiaunal Daisyy Gökalp oner in çok adını duydum. Memnun musunuz acaba ? Bir de muayene ücreti ne kadar?
Rabiaunal Caglaucrr bi cok doktora gttim ben sira bulamadigim icin hatice durmus havva can ozdemir mehmet ak ucundende cok memnun kaldim bide memnun kalmadiklarimm var .d.d
Caglaucrr Harunfatma bende Hatice durmuş'a gidiyorum ayın 10unea kontrolum var yine ☺️ Memnunmusun doktorundan
Harunfatma Caglaucrr onceden gulender taş a gidiyodum fakat sezaryanci oldgunu duydum hakan aydina geçtim sonra onu da bırakıp arzu aydina gittim randevu alcam tekrar ama bilemedim tekrar ona mi gitsem gitmesem mi diye sen memnunmusun peki
Caglaucrr Harunfatma ben çok memnunum, doktor arayisindaysan öneririm herseyle çok güzel ilgileniyor ve sen sormadan bilgilerini veriyo
Rabiaunal Harunfatma hatice durmus cok iyi bi doktor ya heleki diğerlerinin yaninda mukemmel bi insan bende yarin sabah gidicem bakalim ne dicek son 9gunun içindeyim bendde
semrakarahan Hfsskbr canim bn cok oldu gireli aralikta almistm sirayi subatta girmistim eger bulabilirseniz kesim girin detayliya
Gulperr Hfsskbr detayli ultrasyona kesinlikle gitmeni oneririm canim iki uc saat suruyor detaylica bakiyor doktor bende gittim. Egerki ikili uclu test yaptirmadiysan git. Ben yaptirmadigim icin doktorum detayliya git dedi.