Dudus Kızlar konu açmıştım belim ağrıyo akıntı var diye idrar tahlili cerdim çok az enfeksiyon gözüküyo dedi doktor ilaç içmeden atlatabilirmiyim bunu ilaç verdi içmek istemiyorum 10 haftalık hamileyim
Meryu Dudus sirkeli su ile temizle genital bölgeyi. Bu konu ile ilgili açılan çok post var istersen uygulamada bi ara
sevgitekes Dudus benim de idrar kültürü testi yaptım enfeksiyondan bir hafta sonra geçmiş dedi doktorum enfeksiyon bol bol şu içtim hergün camasirimi değiştirdim doktor bol bol sıvı süt meyve suyuya devam dedi
Elif7781 Dudus benim de cok az diye başladı ilaç kullandığım halde ilerledi hala daha tedavi görüyorum yine fitil yazdı doktorum bunun yanısıra bol içiyorum sirkeli suyla taharet alıyorum
Dudus Elif7781 rabbim şifa versin ilerlemez umarım bebeğe zararu oluyomu ben kendi doktotuma gitmedim daha size ne dediler
Elif7781 Dudus amin teşekkür ederim ilerlerse bebeğe de bana da sıkıntı tabi erken Doğuma kadar gider enfeksiyonlara dikkat etmek gerekir
Elif7781 Bsktk cok akıntım ve kasıntım vardı sonra akıntının rengi değişti daha sonra sancı gibi bir agri sancı diye gitmiştim enfeksiyon çıktı
Bsktk Elif7781 cok tesekkur ederim bende supheleniyordum ama emin degildim genede takip etmekte fayda var sanirim