Seymosile Decovit kullananlar bilgi verebilir mi ben de iştahsızlık ve kilo için doktorumla konuştum ve bunu yazdı kullananlar kilo aldımı iştahınızı gercekten actımı ???
deryaersin Seymosile benim iştahım da bi problem yoktu aile hekimi verdi kullandım bş kaç gün deli gibi iştahım açıldı sonra kendi doktoruma söyledim gerek yok boşa kilo aldırır dedi ama sizin iştah probleminiz varsa işe yarayacaktır
Sahay Seymosile kullanıyorum iştah açmaz o vitamin ilacı yanı içinde bayağı vitamin çinko falan var kullan bence çünkü bünyemizin onların hepsini hergün alabilmesi imkansız Doğumdan sonra bile bi müddet kullanmak gerekirmiş
Birprensesannesi_ Seymosile kullanıyorum ama her hangı bi iştah açma yada iştahsızlık yapmadı kan ilacı vermişti aç karnına içiliyor ilk başlarda cok aşırı iştahımı açmıştı deli gibi yemek yeme istwgi duyuyordum ama decavıtte ole bısey olmadı
Zeynepy Seymosile bendede istahsizlik var doktorum decavit istahini acar dedi ama aksine benim istahim kapandi 😔
Sahay deryaersin çok şaşırdım böyle bir yorum yapmasına doktorun folik asit gibi düşün kullanılması şart olan bir şey hele ki bu zamanda her şey hormonluyken
Sahay Seymosile evet ama dediğim gibi vitamin açısından çok zengin evet miğde bulantısı yapıyor ama Onun içinde doktorum yemeklerden iki saat sonra almamı Önerdi gerçekten işide yaradı
TrkTgb Bende decavit kullanıyorum her hangi bir iştah açma söz konusu değil. Vitamin takviyesi sadece içinde o kadar çok vitamin barındırıyor ki doktorum kesinlikle kullanmamın çok faydalı olacağını söyledi. Kilo felanda yapmıyor 🌺