Neslihant Esraarse yani ozele gidiyirsan tahmini bisey soyluyorlr kemik yapisina göre bana erkek demişti değişmedi
25agustos Esraarse bize 12 haftada ikili testte söylemişti kız büyük ihtimalle diye. 16 haftada kesin kız dedi 😀
Dorukunannesi95 Neslihant canim pipisini gosterdi dimi sana doktor. Bana gosterdi %100 erkek dedi ama herkes degisir diyo uzuluyorum :(
Ozlemsvr Dorukunannesi95 Canım değişebilir de değişmeyebilirde. ben 16 haftalıkken öğrendim değişmedi.. Hem niye üzülüyorsun ki kız olsa aglayaack misin ? 😊
Dorukunannesi95 Ozlemsvr herkese duyurduk ilk erkek torun olacak butun sulale duydu esimin babasi kurban falan kesti simdi erkek degilmis kizmis desem ne olur bilmiyorum gonlum kizi da cok benimsiyor yoksa😀 esimin agzini tutamadim yaaa herrrrkese soyledi
Zlmdmrhn Esraarse özelde canım.fiyat nedir ne değildir hiç bilgim Yok.acaba aç karnına mı tok karınla mı gidilecek
Beyzakkvrak Esraarse 12 haftada devlette yaptırdım kıza benziyor dedi yüzde seksen beş kız diyebilirim dedi 🙏 özeldede yaptırdık tekrar 13. Haftada oda kıza benziyor üç hafta sonra tekrar bakarız dedi 🙏
Sarem Esraarse kuzum gittim ama doktorum sölemedi diğer kontrolüme kaldı. Bende pek ısrar etmedim saglıklı diyince
Ozge3747 Sarem Benim çok düşük risk çıktı canım 1/27540 down sendromu riski sadece yaş riskim biraz fazla 1/680 çıktı o da normal yine de