feyzaa34 Emineemir benim keşkemde fasulye şeklinde ve sağda bebeğim ama kiz😀 çokta inanma bunlara benim tüm belirtiler erkekti ama kızım olucak. Genelde erkek bebekte sol kasıkta ağrı var derler ama benimde sol kasıyım ağrırdı ve güzelleştim bu aralar😛😛😛
Uurbsra Emineemir 😂 bide öğrendim demiş hahahah benim 21. Haftaya değişti canımm hemde doktor dışında kimseye yorumlatmadığım halde harbi şu daha yeni hamilelerin burdan cinsiyet öğrenme olayına anlam veremiyorum bi salın kendinzi ksmayın tamam merk ediyosunuz ama 2019 yılında yaşıyoruz buralardan cinsiyetmi öğrenilir 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Uurbsra Emineemir hala kızım olck diyosun 7. Hafta da kimse anlayamaz daha genital organları oluşmadı hiç mi okumuyosun etmiyosunn alla alla
Tubamsl Bana da 9. haftadaki kalp atışları 172 çıkınca kız olabilme ihtimali var dediler ama oğlum oluyor. Böyle şeylere inanmayın sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil 😉
Hulyalp Emineemir benim iki kesem de yuvarlakti. Erkek de solumda bence yanlis teori. Kizim da sagimda bu arada
hayalgozlum Emineemir 7 haftalıkken öğrenmen mümkün değil bunlar hurafe canım benim karnım sivri herkes erkek diyor ama kız 3 ayrı dr kız dedi mesela
Deletedmom667 Emineemir kahkaha attım benımde kesem yuvarlaktı ve soldaydı cınsıyet erkek nasıl olcak şimdi😂😂😂
1ogrencianne KevserT o nasıl yapılıyor çok önceden avcumuzun içiyle yapmıştı biri o mu oluyor bende 4 çocuk çıkmıştı 😂😂😂
KevserT 1ogrencianne alyansa ip bağlıyorsun karnına koyup kaldırıyorsun ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kızmış güya 😂 ileri geri gidiyordu bende bugün kız dedi doktorumm♥️♥️
prensleriminannesii Emineemir çok saçma geldi bana benim kesemde yuvarlakti erkek oldu ılkide erkek smdi ikincide erkek bence doktorun söylemesini bekle derim 🤣
Mirayecemm Doktorlarda o zaman 13,14. Haftaya kadar beklemezdi canım ayrıca henüz bebeğin organları bile oluşmadı bence o kadar emin olup hayal kurma bunlar bana göre saçmalık insanlar onca yıl okuyorlar bunun için ama doktorlar dışında etrafımdaki herkes herşeyi biliyor 🤷♀️😕