Akbasinci Kızlar yeni doğacak bebek listesi için alışveriş yapıyorum bebek bakım ürünü için işte şampuan bebek yağı vesaire set halinde yukarda belirttiğim hangi markayı almalıyım sizce dalinin şampuanları bana çok pudramsı kokuyor gibi geliyor 🌸🙏🏻
BusraCk Akbasinci en iyisi pamukla silmek ne kullandiysam oğluşumda pisik yaptı simdi pamukla silip kuruluyorum bazen de popişini yıkayıp kuruluyorum oh mis pisikte azaldı hem
FSCMK Akbasinci uny baby alacam herşeyimi bebek şampuanı içinde ünü baby düşünüyorum kokusunu beğenirsem onu kullanır ama beğenmezsem dalin alacam
Akbasinci BusraCk ıslak mendil konusunda birşey diyemem silmeden ama şampuan falan illaki kullanılacak ve bilmiyorum bazı kişiler dalin konak yapıyor dedi 🤷🏻♀️🙄
aysssmt Akbasinci bence set alma cunku unibabynin islak mendili en iyisi ama sampuani ole olmayabilir bn islak memdili unibabyden aldim ama.sampuani mustela aldim
aysssmt Akbasinci ewet biraz pahali ama en iyisi o die karar verdim zaten bir tasina falan degsin degistiririm suan cok hassas
clmmmmm Akbasinci canım instagramda mühendisoglu diye sayfa var biliyosundur belki bebek ürünlerini araştırıyo aklında bulunsun😊
Ceyk Akbasinci Ben atopik cilde sahibim oğlum da öyle olabilir diye hiç birini tercih etmedim. Nurse harveys'in serisini aldım. Organik sertifikalı. Bebek yağı olarak frei öl aldım o da aynı şekilde. Pişik kremi olarak purmama natural aldım.