Rukiye2709 Kızlar merhaba yine ben :) hastanedeyim cinsiyet için biraz erken ama eşimin Doğum günü var bir de bebeğimi merak ediyorum hastaneye geldim çikolata yedim ama 15 dk oldu girmeden tekrar mı yesem ne zaman yemeliyim
Duygu85 Rukiye2709 canım ne yesende garanti olmayabilir 😀 ben 18+3 göstermiyor sadece olabilir ile kalıyor
GuelGltkn Rukiye2709 meyve suyu falan ic 😄 visne ve kaysi olabilir seker orani yüksek bende öyle yapmistim
Rukiye2709 BusraCk 11 :( ama ultasonda geçen hafta 11 çıktı şuan 12+1 oluyor anlamadım tam ama eşimin Doğum günü bu hafta Ramazan gelmeden Pazar günü kutlamak istiyoruz belki sürpriz yaparız diye geldim
Rukiye2709 BMA ne kadar önce yedin Canım ben bi 15 dk oldu yiyeli dedim anca kana karışır ama daha 6 kişi var önümde
BusraCk Rukiye2709 benim oğlum 13+2 belli olmuştu canım hatta annem benim cinsiyetimi 2.5 aylık öğrenmiş birazda bebegin duruş pozisyonuna bağlı çok hareket ederse ogrenebilirsin
BMA Rukiye2709 ben giderken yemiştim 10 15 dk falan senin gibi işte sen ye canim hemen oynuyordu benim oglum yiyince hala öyle
Ga35 11 haftalıkken erkege benziyor demişti doktorum 15te kız oldugnu ogrendık . Ögrensen bile hemen heveslendirme bence esini cnm cok erken henüz ..
Rukiye2709 Ga35 doğru canım haklısın . Kendisi dedi bana hediye falan alma cinsiyeti öğrendiğinde süpriz yap dedi :)) sıra gelmek bilmiyor zaten heyacandan duramıyorum yerimde
Rukiye2709 Ftmemne şuna bitter çikolata buldum Canım onu yedim suda içtim çıkınca haber vereceğim teşekkür ederim hepinize allah razı olsun
Deletedmom133 Rukiye2709 gerek yok zaten yarım saat önceden yemen lazım aniden kana geçmiyor çünkü 🤗🤗🤗
Selen5 Rukiye2709 oğlumu 11+2 de öğrendim canım bitter çikolata ye 🥰 birde kız derse eğer emin olmak için bekle derim çünkü erkek bebekten daha eminken kız bebekten o kadar emin olamayabiliyorlar 🥰 Rabbim gönlüne göre versin inşallahh 🥰
Rukiye2709 Selen5 bende erkek hissediyorum hata öğrenmeden önceki gece erkek bebek görmüştüm rüyamda ama hep ekşi yedim 😂 şimdi çıkilatayla muzlu süt içtim su içtim girmeden de meyve suyu içeceğim bakalım