Mervektk Şiddetle kesinlikle tavsiye ederim gördüğüm tanıdığım en iyi doktor imkanı olan tıpta flan uğraşmasın
Mervektk Slmzhnm muayneden önce odasında karşılıyo sorular soruyo bilgi veriyo içerde kalbine bakmak uzun sürüyo sakın korkmayın dio herşeyi anlatyo bakarken soru sormayın o gerekeni sölüyo baktıktan sonra tekrar odasında herşeyi anlatıyo raporunu veriyo ama konuşması okdr rahatlatıcı ki ben çok korkarak gitmiştim çnkü artk ne yazıkki hep gebelikler riskli ama çıkınca sevinçten ağladım inşallah sizde hayırlı haberlerle çıkarsınız❤️
Slmzhnm Mervektk insallahh haklısın bende de korku oluyor suan var her testlerdede oluyor Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın İnsallahhh♥️
Ozgesezgin Turgay Şener’in ultrasona yönlendirdi doktorum Mine hanım qidicem ama ücreti fiLan ne kadardır biLen yada qiden varmı
Ftszgn Ozgesezgin anadolu hastanesi radyoloji uzmanı ahmet bey i tavsiye ederim,cok ilgilendi cok detaylı bakti rahim boyuma kadar,bebisim yuzunu göstermedi diye ertesi gun cagirdi ucret almadi yine bakti hoş yine yuzunu gostermedi 😂 250 tl
Ftszgn Ben tanser şenses e gidiyorum cok memnunum cok naif ses.tonu var ve riskli gebeyim,turgay beyi de duydum memnun olaninda var olmayani da var sanirim enerji ile alakali,bazi doktor hasta enerjisi tutmuyo