Hilalkula1215 Merhaba kızlar ikili testi kacıncı hafta yaptiniz ve özel hastanede fiyatlar nekadar yaptiran varmi acaba
Sarem Hilalkula1215 canım ben özelde yaptırdım 70 lira aldılar. Ama ultrasonda risk olup olmadıgını söylüyor doktor. Bu arada 12+4 de gitmiştik
Menis21 Hilalkula1215 11 ile 14 . Hafta arasında yapılıyor benimki 12+4 te yapıldı özel hastaneye gidiyorum 90 tl. idi fiyatı da ama şehir şehir değişiyor sanırım fiyatı.
Menis21 Hilalkula1215 Ama ikili tarama %100 doğru sonuç vermiyor detaylı ultrasonda ve iyi bir doktorun varsa güvenebilirsin...
Duygunnn Devlet hastahanesi ikili testte guvenilirmi ozel hastaneye okdar para vermeye gerek varmi ??
GozdeCemre Duygunnn sonuçta ultrason 100 de 100 göstermiyor canım kan alınıyor bi o da ha devlet ha özel farketmez bence Benin doktorum istersen devlette yaptır sonucu getir demişti
Aycaaaaaa Hilalkula1215 12. hafta için randevu alınması gerekiyor. Medipol mega hastanesinde ikili test 350 TL + kan tahlili 160 TL benim 2 hafta sonra randevum bu şekilde fiyat verdiler.