Ipek34 Merhaba kızlar alışverişlerimizi ve beğendiklerinizi yazalım. Hangi alışverişleri yaptınız. Ben 20 . Haftayı bugün bitirdim insallah . Bebek arabamız var bir de biraz.kiyafet .
Gzmayca Ipek34 ben şuan 35. Haftamın içindeyim galiba herşeyimiz tamam oldu çok şükür 🙏🏼 😊 hastane çantamız bile hazır 😊
Oguzkagan65 Ipek34 35 İnci hafta 😊 iki tane hastane çıkışı biri isimli bir kaç tane takım atlet ağız mendili banyo takımı bornoz takımı bez şampuan battaniye muslin bez çok fazla bir şey almayacağım ben kıyafet olarak kilosuna ve gelişimi göre alacağım elimde kalmasını istemiyorum bi de getirenler olacaktır diye düşünüyorum beşiğimizde hazır tabi biraz daha eksikler var onları alacağım haftaya çantamızı hazırlıcam
FSCMK Ipek34 18 haftadayım anlamlar örgü örüyor bende battaniye bir kaç parça bişey aldım 3 hafta sonra toplu alışveriş yapcam
Hilossss 25. Haftadayız bebek odası dışında her şeyimiz tamam anne ya i beşik araba kıyafet vs eksik kalmadi orayı da tayin durumuna gore alcam zaten beşiği var diye acele etmedim
Zmrtbdk Gamze895 27. hafta biz de birkaç gün önce aldık bir şeyler.Aman elinizde bir listeyle bir mağazaya girdiniz mi hepsi bir anda alınıyor.Paniklemeye gerek yok.😁😁
Alessia 14 haftalıgım erken bılıyorum ama 15 parca gıysı aldım bır kac ay sonra temmuz gıbı yatagı arabasını alıcam esım her ay bırseyler alalım dedı alısverıs cok zevklı mınıcık mınıcık pembe seyler ozelleıkle kız bebeklere harıka seyler var😍
Canoglumbenm Alessia aynen minnak minnak çok güzel hepsi yaa. Şuan kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum 😊😊😊
Gamze895 Zmrtbdk liste yapmadım daha ilk hamilelik ve ben hiçbişey bilmiyorum doğumum temmuzun 15 inde 🙄
Zmrtbdk Gamze895 ben de internetteki listelerden bakarak kendime göre bir liste oluşturdum.Benim de ilk gebelik.Listesiz çok sağlıklı olmuyor alışveriş,siz de bir tane yapın derim.Aldıkça üstlerini çizer eksikleri daha iyi görürsünüz.
Canoglumbenm Ipek34 24 haftalığım bütün kıyafetlerini aldım. Sadece biberon, ağız bezi, banyo havlusu, beşik, puset, küvet seti, bakim seti filan kaldı onları da yavaş yavaş alicam inşallah
Ipek34 Ne güzel herkese allah ödeme kolaylığı versin alalim kucuk melekelerimize biseyler:))) sağlıkla kullansinlar
mary1709 23 haftalığız ben de son ana bırakmamak ve indirimlerden yararlanmak için indirimde gördüklerimi aldım hep. Çünkü araştırma süreci filan da oluyor. İlk olarak bebek arabası ve elektrikli sallanan anakucağı aldım. İki de joie marka. Onun dışında 1 tane müslin battaniye, 5 tane 3 aylık 5 tane 6 aylık zıbın. 3 tane 3 aylık 1 tane 6 aylık bi tane de 9 aylık tulum. 2 tane de 3 aylık takım. Yani uyguna gördükçe takip ederek alıyorum. Anne çantası aldım bi de. 10 gün içinde de beşiğini almayı düşünüyorum. Beğendiğim beşik Meltem Mondo beşik. Mağazasında daha uyguna alabiliyorsunuz haberiniz olsun 🙂 herkese iyi alış verişler 🙂 tadını çıkararak yapalım
Aysedgrlikrkmz Ipek34 bizde 20+2 yiz çok şükür ilk üç ay giyeceği kıyafetler hazır banyo küvetini şampuan pişik kremi filan onları aldık iki tane battaniye aldık havlusunu aldık bezleri de tmm Eylül de olacak inşaallah doğumumuz önümüz kış olacağı için çok da dışarı çıkamıycağımız için biz bebek arabasını seneye Bahara erteledik kanguru aldık onun yerine biberonla emziği de tamam bi beşik kaldı bizim 🥰 Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşaallah 🙏🏼