Zlmdmrhn Hanımlar merhaba benim şimdiden yüzüm gözüm ellerim ayaklarım şişmeye başladı.dışardan da farkediliyor.sebebi nedir ve nasıl geçer??baharatlı acı tuzlu ekşi çok fazla yiyorum.yedigim içtigimden mi nedir?
Rojin1234 Zlmdmrhn slm cnm tuzu kes tuz seni şişiriyor bnde 8 9 haftalikken cok şişmiştim tuzu kesince Normele döndüm
madl41 Zlmdmrhn bende öyleyim tartıda aynıyım ama kıyafetlerim dar geliyor alyansım bile bugün bol olup bigün sıkıyor ödem ve gazdan dolayı böyleyiz birkaç ay sonra şişler inip normal hamile gibi gözükeceğiz😊
Zlmdmrhn Rojin1234 tamam bende bir anda şok oldum sabah uyandığımda hemen ilk işim tuzu hayatımdan çıkarmak olacak.acı ekşi bunların varmıdır bir zararı??
Rojin1234 Zlmdmrhn bolca su ic evde yürümeye başla şükür şuan 14 haftalik gebeyim şükür bisey yok şuan vücudun ödem toplamış onlari atmaya çalış cnm
Yesimeliz Aci ve cok baharati de kes canim mide yanmasi ve eksime yapior bide kabizlik basliyor. Ben 11. Haftadayim hazimsizliktan oluyordum gecen artik tuzu azalttim suya dayandim bu hafta daha rahat gecti.
Zlmdmrhn Alessia bunu bilmiyordum aslında ama tuzluda çok fazla yiyorum.doktorum Pazartesi burada inşallah kötü bişey yoktur
Zlmdmrhn madl41 aynennn bende eşim kilo almışsın dio tartıda da aynıyım ama sonra anladım ki şişiyorum bugün alahtan kayınvalide farketti.
Zlmdmrhn madl41 ayyy inşallah bide daha yeniyiz die canım habire tuzlu ekşi acı çekip duruyor inşallah gider şişlikler😔
Sr10 Tabiki yediklerini etki ediyor bende üç aylık hamileyim ve doktorum yağlı tuzlu ekşili aşırı yeme azalt dedi sende dikkat edersen sismelerin iner bence çünkü çok yiyorum dediğine göre onlar yapıyordur zaten aksi durum olsa doktorun sana sıkıntı var derdi
Zlmdmrhn Sr10 aynen canım çok teşekkür ederim artık dikkat edicem ilk gebelik olduğu için fazla dikkat etmiyordum.
madl41 Zlmdmrhn sorma valla tuzgölü oluştu midemde resmen 😊😅 tuzla aşk yaşıyorum resmen herseyimin bol tuzlu yiyiyorum 😊
madl41 Zlmdmrhn kabızlık oldu o yüzden şiştim biraz kendimi çok şişko hissediyorum ama aynı kilodayım 😔 3. Ayda genelde karşılaşılan durum şişme problemi