LeylaCan Berrnaa keçi boynuzu kürünü bilmiyorum ama ben soğan kürü yaparken eşimede her sabah ac karnına 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi yedirdim. özellikle yumurtlama zamanım
Rare27 Berrnaa sabah aksam bır yemek kasıgı yıyor adetın bıttıkten sonra takı yumurtlama bıtene kadar
Duuyguum Berrnaa iki su bardağı suya kaynamaya yakın beş altı tane kırıp attım üç dört dk kaynatıp on beş dk kadar soğumaya bıraktım bir hafta sabah akşam aç karnına yedi günden sonra sadece akşamları aç karnına içirdim
Duuyguum Berrnaa üç hafta ya yakın bi sürede canım Bunun yanında ceviz badem tatlı şeyler de yesin eşin
Berrnaa Duuyguum tamam cnm , bunları uyguladıktn 3 hfta sonra hamile kaldn dmi? Ben şuan regl dönemindeym. Eşime bugündn başlasam yumurtlama dönemine kdr faydasınk görürüz dimi?
Duuyguum Berrnaa eşime dr söylemiş bunu iç diye demekki etkili birşey canım bence başla zaten 21 gün içiliyo en fazla diye biliyorum
LeylaCan Berrnaa o ay kaldım rabbim nasip etsin sana da 🙆🏼♀️ ben de böyle çok post açtım bide ovulasyon kullan😌
Duuyguum Berrnaa aslında bir problem yoktu hareketlilik yüzdesini artsın diye demiş daha kaliteli yapmasını sağlıyormuş