DuygumKlc Merhaba arkadaşlar dün ikili testim vardı doktor ultrasonda bir çıkıntı gösterdi ve yüzde seksen erkek dedi bu haftada (12+3) yüzde yüz denmez ama neredeyse yüzde yüz diyebilirim erkek dedi. Bazıları cinsiyet söylemek için çok erken kafanı karıştırma diyor bazıları doktor dediyse kesindir diyor. Ama kendi doktorumda bacak arası boş pipi görünmüyor diyordu. Yanılgı payı oluyor mu ikili test ultrasonunda cinsiyet tahmini?
smyyedmr54 DuygumKlc bende 12 de öğrendim %70 demisti doktorum. 22+3 olduk hala kız diyor, onlar biliyor ama nette söylemek istemiyor. Hayırlı olsun canim simdiden 😍🤗🤗
Modies DuygumKlc bize de aynısı oldu. Sonraki haftalarda da erkek olduğu tescillendi erkek çok değişmiyor da kız değişiyor ☺️
ozgeustun DuygumKlc erkek dediyse doğrudur ama kızı karıştırma ihtimalleri var( pipiyi göremeyip kız diyorlar)
Gul33 DuygumKlc benim doktor ikili testte kız demişti. 11+5’te. Hiç değişmedi, kızım olacak inşallah.
Hotic Yanılma payı yüksek ama bana da 12. Haftada söylemişti. Baya belli demişti. Hala da değişmedi ☺️
Eylemgmsky Benimde 10 haftada kız dedi 12 haftada yine kız dedi ama emin değilim diyo hep daha çok erken 2 hafta sonra gelme mi söyledi
Boncuk23 Eylemgmsky bana da 11+5te tahmin ediyorum ama söylemiyim, yanılma olabiliyor diğer kontrolde kesinleşir dedi. Bugün15 hafta olduk kıza benzetiyorum ama kesin değil 1 ay sonra söylerim dedi😄
Pinkk30 12. Haftamda hic bir yanılma payi olmadan kız dedi doktorum 15te bidaha gittim degismedi kız hala. Bazi doktorlar kemik yapisindanda anlıyor. Benimkine bakarken yanında ebe vardı ebeye döndü açıyı goruyomusun dedi evet kemik yapisinida gördüm kiz demisti hatta ebe de anlamıştı
DuygumKlc 2oğlum var bu üçüncü gebeliğim yüzde seksen erkek diye duyunca dedim size sorayım belki yanılma olur :)))
Boncuk23 Eylemgmsky ah hiç sorma bacım ya. Nasıl umutla gittim. Sağlıklı hayırlı bir kız Evladım Olmasını çok istiyorum. Kıza benzettim demesi bile heyecanlandırdı beni. Ama kesin değil dedi. Haftaya diyorum başka bir doktora daha gideyim
567 Banada 11 haftaya yeni girmistik kiz görüyorum cinsiyeti şuan dedi kesin mi dedim öyle çıkacak muhtemelen pipi goremedim dedi ne kadar dogru