Iremlik Hanımlar 4+6 gebeyim. Doktora henüz gidemedim. Konyada bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı 😊
Aysingeldiislerdegisti Iremlik erkek doktor olur dersen başkent eser çolak Kadın dersen medicanayı sevmem ama rengin karataylı iyi doktordur. Yine medicana da jule hanım var iyidir. Medicana Narinden uzak dur
Hulyalp Iremlik devlet dersen konya egitim arastirmada sibel hanim var perinatalog. Ozel de olur erkekte olur dersen. Bende mediva fuat beye gidiyorum aras beyde gelmis onu da oven cok. Fakulte hastanesinde ali acar var ozel muayenesi de var.
Iremlik Aysingeldiislerdegisti ben de rengin hanımı çok duydum ama medicanayı neden sevmiyosunuz bi sıkıntı mı yaşadınız
Aysingeldiislerdegisti Iremlik bdn yaşamadım arkadaşım yaşadı bi kaç ihmall dedijoduları dıydum ve gereksiz pahalı
Iremlik 2705merve ya evet özellikle duyduğum bi kaç isim var ama sonradan doktor değiştirmek istemediğim için herkese soruyorum 😄
Iremlik Aysingeldiislerdegisti evet ben de önüme gelen dosyalardan biliyorum doktor ve hastane ihmali yüzünden en fazla davalık olan hastane medicana maalesef. Ama rengin hanımı çok öneren oldu muayene ücreti de 125 tlymiş galiba diğer hastanelerde ne kadar bilmiyorum
2705merve Iremlik bence öyle düşünmeyin doktor değiştirmek en doğal hakkımız en güzel sürecimizde bizle ilgilenmeyecek bir doktordansa değiştirip iyiki değiştirdim demeyi tercih ederim sanırım
Iremlik 2705merve tabiki memnun kalmazsam mutlaka değiştiririm, kimsenin bi mecburiyeti olmaz bu konuda ama güvendiğim biriyle başlayıp doğumuma da onunla girmek isterim
Seydaruzgar 37+4 günlük hamileyim basından beri aynı doktora gidiyorum çokta memnunum farabi hastanesi şükran doğru
Iremlik Seydaruzgar Şükran doğru medova hastanesinde diye duymuştum oraya mı geçmiş ? Sizin doğumunuza da çok az kalmış maşallah 😊
2705merve Iremlik haklısınız o yüzden çok araştırıyoruz sanırım inşallahgönlümüze göre doktorlar buluruz
Iremlik 2705merve medicanada rengin hanımı çok duydum galiba ilk kontrolüm için ona gidicem memnun kalmazsam aklımda şükran doğru var ama ben havzanda oturuyorum bana biraz uzak 😄