Julican Cagladevecioglu aralarında zar 11.haftada görüldü canım. Doktor iki kese ama tek plesantadan besleniyorlar dedi
Sldysf Cagladevecioglu yok canım zar yok bizdede kan çalma olayından korkuyosan zar olanlara göre daha düşük bi ihtimalmiş bizde için rahat olsun perinatolog öyle demişti bana🥰
Tgcmrt Cagladevecioglu ya onu bende bilmiyorum ilk tek kese içindeydiler ozaman ek yumurta diyodu sonra arada bi zar oluştu şuan ayrılar doktor da çift yumurtaymış bunlar dedi tek oldumu arada bişey olmaz dedi. Detaylı ultrason da öğrenirim artık☺️
Slnrhz Cagladevecioglu allah yardımcımız olsun inşallah biran önce tekmelerin hissetsem 7. Ayı görsek biraz rahatlarız
Nicem Cagladevecioglu çift yumurta ikizlerim olucak. 36. Haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyetler kız&erkek. İsimleri de belirledik. Kuzey& İpek😊
brldmr Nicem benimde biri kız biri erkek. demir&beril bende acılma yok ama her an her sey olabilir. 38+0 beklemek istiyorum sizin ne zaman dogum ?
Ahidem32 Julican benimde aynı durum 6. Haftada gittim çift yumurtaydı hatta keseleri gördüm ayrı ayrıydı. 12. Haftada ise tek plasentadan beslendiklerini söyledi doktor. Monokaryonik diamniyotik yani. Şuan 24. Haftadayız. Bakalm Hayırlsıı
Nicem brldmr Bu cumartesi ya da 9 Mayıs düşünüyor doktor. Şu an iyiyiz ama korkularım var lavaboya gittiğimde takip etmekten artık sıkıldım.