Bebegimcanimm Kızlar ilk dozu vurunmuştum ama ikinciyi unutmuşum günü geçmiş 1 ay kadar. Kimse de aramamıştı. Şu an 30. Haftadaym vurunsam olur mu dedim doktoruna sor dedi hemşire. Randevum ayın7sinde. İkinci doz max kaç haftaya kadar oluyor belli bir süresi var mi
Menis21 Bebegimcanimm İlk doz 4. Ayda hemen 4 hafta sonra da 2 doz yapiliyor son doz da doguma yakin bi zamanda diye biliyorum siz 7 aylik olmuşsunuz 2 ay geçmiş doktor randevunuza kadar telefon edip öğrenin
bebekteyaparimkariyerde Bebegimcanimm sakin✋🏻 Hiç bişey olmaz önemli olan o dört haftanın içindeyken vurulmamış olmak.bende yaşadık aynı şeyi doktor aynen bunu söyledi. Yusufunannesi_
Canoglumbenm Bebegimcanimm bende 29 haftalıkken gidicem 2. Doz için. Yani neden zamanın 1 ay geçmiş dediki onu anlamadım 😏
Sebde Bebegimcanimm @Bebegimcanimm ben bugün ikinci dozu oldum, 33+1 günlüğüz. 32. Hafta sonrası doktorunuza sorun dediler ama doktor hiç problem yok ol dedi canım.
Bebegimcanimm Canoglumbenm elimde çizelge vardı oradaki tarihe göre zamanı geçmiş yine de doktoruna sor öyle gel dedi
Mavis222 İlk dozu 23 haftalık oldum ikinci dozu bir ay sonra gel dedi Allah'tan ebem çok ilgili arıyor gelmeyecek misin diye
Derinnge34 Bebegimcanimm bende unutmuştum ikinci dozu 29. Haftamda vuruldum birşey olmaz bekletmeden vurunun derim