eliffylmz Kızlar eksik unuttuğum bişey var mı sizce Hastane çıkışı 10lu. kundak battaniye içinde 3 yedek takım 3 zıbın Yedek kundak muslin Ağız mendili. pişik kremi. ıslak mendil. Temizleme Pamuğu. 20tane Bez. Alt değiştirme bezi. Biberon. 3 takım pijama sabahlıklar içinde 1 eşofman tunik Süt sağma mak. Gümüş kapak Depend Çatlak kremi Diş fırçası macunu Şal vs. Bol atlet 3 külot emzirme sütyeni Terlik Çıkarken giymek için kıyafet
Susuem eliffylmz bence iyi gibi takımların eldiven ve şapkaları varsa 🤗 bebek için sadece kalın bir battaniye koy derim üşümesin 😍 bende dün kapattım sonunda hem eksik olmasın hem çok olmasın diye diye bu günlere kadar kalmisti😁
eliffylmz Susuem battaniye koydum eldivenle şapkalar da var dediğin gibi :) ben henüz kapatamadımda hep bişi eksik giibi geliyo doğuma giderken fermuarı çeker çıkarız heralde en son 😂😂😂
Hacer67 Canım hastane için de hasta korucu ile hasta bezi istiyolar bilgin olsun doğum için onuda alin koyun kenarınıza ben bide göğüs pedi aldım oda lazım oluyor bilginize🤗
eliffylmz Hacer67 lohusa külodu koydum depend onu mu diyorsun evet göğüs pedini unutmuştum teşekkürler :))
Hacer67 Valla bizde paketi ile istiyolar canım kullanıyo sun artani doğum hanede kalıyor doğum sonrası bezleniyoruz ya bide yatak kan olmasın diye yatak koruyucu diyolar benim bitek eksigim onlar kaldi