DiplomaliEvHanimi Merhabalar ben erzincan merkezdeyim ozel neonda sevil kiremitliye gittim ama 19gun once kalbi durdu bebegimin esimin memleketi kayseride kurtaj oldum. Doktor guler yuzlu ama tam anlamiyla detayli bilgi verdigini dusunmuyorum bastan beride pek icime sinmedi 2aylik hamilelik surecimde her hafta gittik birsuri para verdik. Kurtajada oyle. Ben devlet hastanesini denemek istiyorum 1tane kadin olana gittim ap acik vajinal muayene yapti stajerlerle ama coook cekindim igrendim baya uzaktim ama bi arkadas erkek doktordan memnunum dedi. Acaba ERZİNCAN MENGUCEK E ARASTİRMA HASTANESİNDE DOKTOR ONERİNİZ VARMİ BEN BİDE DUSUK İCİN ARASTİRMA TESTLERİDE YAPTİRACAM🙏🏻Uzun oldu k.bakmayin
Sencer60 DiplomaliEvHanimi direkt mehmet kulhan diyorum.on numara biri ilgisi açıklıyor herseyi.bende sevil hanıma gidiyordum ama bazi sorunlar olunca bıraktım. Mehmet bey cidden cok iyidir.dogumumu orda yapicam insallah bakalim nasil olacak
[silindi] DiplomaliEvHanimi Erzincan da ben cenk var ona gidiyordum ama çok yoğun oluyor galiba ama çok iyi ben memnundum