Pelinnaz Kızlar 39+4 üm dün eşimle birlikte olduktan 1 saat sonra sumugumsu pembe leke geldi doktor a gittik nst de bi kez sanci cıktı aciklik da yokmus.eve geldik bugün sabah doktor muayene edecek .normal doğum görünüyordu ama ne olacak ne der bilmiyorum. Böyle bi durum la karşılaşan var mı hic
Meryemkpl Pelinnaz iliski sırasında değil ama cati muayenesinden sonra geldi 10 günüm kaldı benimde korkulacak birşey yok bekleyeceğiz nst de sancım var Ama acilmam yok benimde Allah hepimizin yardımcısı olsun
Pelinnaz 5 dk önce de lavaboya gittim çıktıktan sonra çok az akıntı gibi bişey geldi iç camasirima baktim öyle koyu değil rengi acik sarı gibi cok ama cok acik kahve mi pembe mi tam anlamadım su gelmis az bişey ama.8.30 da hastaneye gidecem su birdaha gelirse mi hemen gitmeyliyim doktor a .cinsel ilişkiye girmeyin demedi doktor of ya onun yüzünden mi geldi acaba
Rasev Pelinnaz hafdan erken degil sakinles kuzu bende iliski sirasi kanamayla sezeryana alindim ama bebek donmedigi icin alindim 2bucuk acikligim vardi sancim yokdu
Pelinnaz Rasev sancim da yok benim cok hafif adet sancisi gibi oldu az önce bi kez. Açıklık yok benimde inşallah sanci gelir de açılır çok teşekkür ederim canım benim desteğiniz için
Pelinnaz Meryemkpl amin canim insallah Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize benim cati muayenesi sırasında da gelmişti pembemsi kan 2 buçuk hafta önce olmuştum
umyhfsa Pelinnaz bence gidin hemen. Su gEledikten sonra bekelimeyi çok uygun bulmuyplar ☺Rabbim yardımcınız olsun çok heyecanlii