Elif0992 BurcuY hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Ay çok heyecanlı yaa ben ne zman yazıcam acaba böyle şeyleri açıklık var falan diye :)
Kahramanlar Duş alıp hareket edince geçiyorsa yalancı sancıdır çünkü doğum sancısını durduramazsın canım
Elif0992 BurcuY Benm nstde kasılma geçen hafta 100 çıktı ama bi defa çıktı o yüzden doktor önemsemedi 🤔 bende kasılma esnasında hiç bişey hissetmiyordum ağrı falan olmuyor hiç..
BurcuY Elif0992 bende de olmadı canım hiç ağrı falan sadece kasılma bakalım belki bugün geçer bilmiyorum ki 🙄 ölece bekliyorum
Tubademir85 Pnr_jr ayın 14 ünde çatı muayenem var heyecanla bekliyorum hazırlıklı gel dedı.. 36+3 olduk ama kontrolde 37+5 ile uyumlu iri bir bebek fazla durmak ıstemeyebılır ayın20 si gibi bekliyorum dedı🙏💙
Ozge_acg BurcuY hayirlisiyla kucagima alsam eşimde strese soktu beni dogurmuyon dogurmuon mu uyku muyku yok artik
BurcuY Ozge_acg bende hastanedeyim tekrar açıklık aynı doktor nstye de baksın diye bekliyorum 🙄 stres olma sen boşver 😉
Elif0992 Askimiz hayırlı olsun Allah size bağışlasın inşallah 🙂 kaç haftalıkken oldu doğum normal mi sezeryan mı oldunuz
Askimiz Elif0992 normal dogum yaptim en onemlisi sanciyi cekmek cocuk ozu gelir 4-5ikinmada geldi doktoru dinlemedim tikişim oldu ama sizler kutfen doktorunuzu dinleyin
BurcuY Pnr_jr girmemiştir herhalde kuzu uyumuştur büyün gece uyumadı o da 🙄 en son iyi demişti nst sonucu ama sabah bi daha bağlanmış bende onu sordum cevap vermedi ama daha
BurcuY Bfhvcffesra anam alıyolar mı kuzum ne dedi doktor noldu beni de bilgilendirir misin acaba 😱 ben evde beklemedeyim 🙏 allah yardımcın olsun inşallah bi avazda sağlıkla al kucağına kuzum benim hadi aramızdan ilk sen doğuruyosub 🙏🙏 darısı başımıza kuzular Elif0992 Pnr_jr
BurcuY Bfhvcffesra Elif0992 Pnr_jr İnstagram var mı herkeste birbirimizi ekleyelim ben aktif kullanmıyorum ama burdan bi kaç arkadaşımı eklemek için açmıştım
Elif0992 Bfhvcffesra Dualarımız seninle canım Allah kolaylık versin sağlıkla kavuş minik yavruna 🤲 mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah sıkıntısız bi doğum olur