Mavibulut0 Zeydo gerçi hamileymiş ne kadar süre olmaz bilmiyorum sizin doktorunuz kim nasıl memnun musunuz?
Zeydo Mavibulut0 hediye hanıma giden arkadaşlarım vardı ama bazı sebeplerden dolayı hastane değiştirmek zorunda kaldı, hem oda hamile olduğu için risk bence 🥰 Can Koşal a gidiyorum çokta memnunum
Mavibulut0 Zeydo anladım ben de öyle düşünüyodum o yüzden kararsızdım aslında sizin doktorunuzu da listeye ekliyim o zaman☺️
Meltemkeskin Zeydo merhaba. Ben de bu sigortayı yaptırmak istiyorum. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba? Ben medical park pendik için fiyat aldım 7078 tl fiyat verdiler.
Zeydo Meltemkeskin sigortayı yaptırmaktan vazgeçtim çünkü hastanemi değiştirmeye karar vermiştim. Sonra bazı sıkıntılarım olduğu için bu fikirden de vazgeçtim 🤦🏼♀️ En son fiyat aldığımda 6.500 demişlerdi sezeryan ikiz için. Florya medical e gidiyorum
bengisu_ Ben yaptırdım iyikide yaptırmışım onca muayne tahlil nst sadece 15 tl ödedik. Gittiğim hastanede muayne ücreti pahalı oyuzden daha bile az ödemiş olduk baştan verince. Hemde kafamız rahat doğumdada ekstra epidural isterseniz 1000 tl ben istemiyorum oyuzden sıkıntı etmedim