Mihrimahirem Zelihadurdu bizde kordon direnci var teyzeleri, dua edin normale döner inşaallah, 27+6 yız, dün gittim 500 gram dediler inşaallah büyür bebeğim, aklınıza geldikçe dua edin 🙏🏻
Omerbusra Zelihadurdu yani düğüne denk geldiği için geciktirici içmiştim ilk ilişkiye girdik kızlık zarı yırtıldı hapı bıraktım bi kaç gün hasta oldum bittim tekrar ilişkiye girdik içime boşaldı çok istiyorum olmasını ama düzensizleştirdiği için ne yapçam bilmiyorum
Omerbusra Adet geciktirici kullanmıştık ilk ilişkide mecburen düzensizleştirdiği için emin olamıyorum normalde bu tarihlerde hasta oluyorum ma haptan dolayı ileri attıysa bilmiyorum😔
Omerbusra Mihrimahirem elbette rabbiö yardımcın olsun inşallah büyür bebiş👼🏻 Bende inşallah gebeyimdir😔❤️
Omerbusra Zelihadurdu evet ama çok istiyoruz bişey sorucam benim rehl öncesi normalde de şişlik oluyordu ama ilk defa göğsümün tam altı midem şiş ve sert sıkıyor beni kemer takmışım gibi kasıklarım ara ara ağrıyor birde su giibi akıntı oldu bi kaç kere göğüslerimde şiş ama belki o regl öncesi şişmedir bilemiyorum sizce kızlar
Yenilik Biz 21 haftamızdayız kilosu 500 gr boyu 25 cm olmuş bugün kontrolümüz vardı sağlıkla gelsinler inşallah 😊