Senanuurrr 29 haftalık olucaz Allah nasıp ederse 🙏 inanılmaz sırtım agrıyor bugun hanımlar duramıyorum naptıysam gecmıyor ne iyi gelir ilk gebeligim bilgim yok 😣 bugunde kötü bi gündü ondan mıdır oglumun hareketlerini pek hissetmiyorum kıloluyum belkide 100 kıloyu gördüm tartılmaya korkuyorm eşim ayrı bi problem ınanın cok bitkin tükenmiş durumdayım tek duam sapa saglam ogluma kavuşmak ona hakkıyla bakmak dua edin bana nolur
Tuanam01 Senanuurrr RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bel kasık çatı ağrısı normal ama yinede acile git için rahatlasın bebek büyüdükçe şikayetlerin hep artacaktır sakin ol güzel düşün içinde bir can büyüyor ki tabiki ağrısı sızısı olmalı acile gidersen bir ağrı kesici serum yaparlar çok fenaysan sağlıkla kal canım.
Mihrimahirem Senanuurrr dün gebe okulunda sırt ağrıları için masaj ve pilates hareketli gösterdiler ve uyguladılar, hakikaten rahatladım netten bakıp deneyebilirsiniz, eşinizin yapacağı masajlar vs de vardır, eşiniz yapsın çok iyi geldi bana 👍🏻
Mellekk Senanuurrr 25 haftalık hamileyim bel sırt kaburga ağrısından haftalardır ölüyorum yatakta ağlıyorum resmen ama geçmiyor doktora söyledim kemiklerin açılıyor diyor çekicez mecbur
Senanuurrr Tuanam01 Amiinnn bnde kıloma yoruyordum öyle bişeyki oturuyorm yastık koyuyorm yok ayaga kalkıp yürüyorm yok ovalıyor yok sıcak tutuyorm yok acıle gitmeyi düşündüm bnde 😞
Mihrimahirem Senanuurrr benimde sırtım çok ağrıyor yastıksız falan oturursam felaket Zaten tenis topuyla yapılan masajlar da var uyuyacaktım onlar yaparken 😂
Mellekk Senanuurrr benim hep cok agrıyor canım böyle de gidecek herhalde Allah yardımcımız olsun Benim de oğlum olacak nasipse ve erkek bebek bele sırta vurur diyorlar
Tugcehar87 Senanuurrr bende 100 kiloyum gece uyurken kendimizi kasıyoruz ben bunu fark ettim birde akşamları belinizi doldurun elyaf bir yastıkla
Elikkk Gebelik okulunda bir hareket gösterdiler domalarak kolarini öne uzat ilk sırtını kambur yapacaksın sonra ise düzeltip yavaşça omuzlarını kafanı öne alacaksın https://www.google.com/search?q=hamilelikte+sirt+agrisi+icin+egzersizler&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi9m6HPsvvhAhWO16YKHVmZBA4Q_AUoAXoECAkQAQ&biw=412&bih=718#imgrc=pArisG6Bm3-yRM link attim yapın çok fark ediyor
Tuanam01 Yok canım kilo ile alakası bebek büyüdükçe omurgamız bile esniyor bebek için paytak paytak yürüyoruz yürüme şekli duruş şekli komple değişiyor vücud hamilelikle alakalı tamamen 65 le kaldım şuan 76 kiloyum bundan daha zayıf olduğum zamanda oldu hamile iken ve bel ağrısından duramazdım 58le kalıp 67 ile doğum yapmışlığım var yani o sebepten kilonu takma 4/5 yastıkla yatıyorum birisi bacak arası yok sırtıma aman yanıma diye tavsiye ederim sağlıkla al kucağına inşallah 🙏