FdmZyl İlk gebeliğimde ilk ultrasona girdiğim gün kaybettim. İkinciye hamileyim elhamdulillah yalnız,yarın dr gideceğim ultrasona girme korkum var ne yapacağım bilmiyorum 😔😔😔
Melisecmel FdmZyl qcnim korkma o demek kismet degilmis öyle olmuş buda öyle olcak falan dema olumsuz düşünme
Busrabora FdmZyl bebeğim aynısı bende de vardı ve Allaha bın sükür öylr bişey olmadı bugunde kalp atısını duydum kendini üzme,moralini yüksek tut. Allah herseyın hayırlısını versin❤️
hena FdmZyl ikinciye hamile kaldığın için hamd yerine şükür et geçmişteki kötü olaydan dolayı da hamd et inşallah iyidir sıkıntı olmaz allah sığın
FdmZyl Busrabora cümlemize hayırlısını versin mevlam inşAllah allah razı olsun. ❤️ Bende duyarım inşallah yarın kalp atışlarını içim rahatlar
Busrabora FdmZyl sen daha kalp atısını duymazsın 5 hafta civarı falan sanırım canım ama o korku tek sende değil herkeste oluyor ilkinde düşük yasayan ama ilki düşük olupta 2. de sorun yasamayan bir sürü insan var onları düşün kötüleri aklına getirme