Dilarakaan 35+1 haftalık hamileyim boğazlarım baya kötü rezeneyi limonla kaynatıp içine bir çay kaşığı bal koydum içtim bir bardak gebeler ve emzirenler içebiliyo diye biliyorum değilmi kızlar ?
Nom Dilarakaan canım ben 9 ay boyunca papatya çayı içtim uyuyabilmek için . Ama günde 2 fincanı geçme diyordu doktorum ben sadece 1 çay bardağı içiyordum . Sen ballı limonlu ılık su icebilirsin . Bı de bol bol kivi ye . Ben gribi öyle atmıştım .
Dilarakaan Nom Kiviyi duydum fakat asla yiyemiyorum en nefret ettiğim meyve diyebilirim grip değilim aslında sadece boğazım kötü nedense burnumda akmıyo tıkalı .
Hzlhakko Dilarakaan güvendiğin bir yer ise olur toksin olmasın diye aynı bitki çayını her gün içmeyin diyor doktorum
Nom Dilarakaan canım burun tıkanıklığın için soğanı kes baş ucuna koy baya açıyor burnu . Kivi yiyemiyorsan limon portakal tuket bol bol c vitamini Alman gerek. Ama en çok c vitamini kivi de çok kolay toparlatiyor vücuda direnç veriyor.
Dilarakaan Hzlhakko ilk kez içtim bende öyle bi araştırayım dedim . Çevremde içende çok burdada sormak istedim .
Hzlhakko Dilarakaan bir kaç günden birşey olmaz arkadaşın dediği gibi c vitamini için kivi yiyebilirsin buhar yapabilirsin
Dilarakaan Hzlhakko Bu yaşadığım tıkanıklık hastalıkla alakası yok hasta değilim çünkü nefes alamıyorum bebek baskı yaptığı için ağzımdan ala als kurudu artık kötü oldu yarın ilk işim birde buhar makinesi almak olcak teşekkür ederim yinede fikirler için 🙏🏼