Nigtingaleyan Kızlar benim eklemlerim çok aşrıyor ellerim ayaklarım çok şişti.sizde durumlar nasıl bu kadar şişmek normal midir :/ ellerimi açıp kapatırken bile ağrıyor
aysssmt Nigtingaleyan bnde 35 hafta bitecek bu cumartesi ayaklarim vd bacaklarim iki gundur daha fazla sisti normal bole seyler
Melikecoban Nigtingaleyan 36+2 yim benim de 2 3 gündür aynı şekilde ayaklarım bacaklarım.hatta belimin sağ tarafında pazartesiden beri bir ağrı var yürürken topallatıyor resmen 😓
Semisko 36 haftada da olsun artık ödem dimi ben 15 haftadan beri ödemliyim ayaklarım bacaklarım aşırı gergin ve şiş sen doğurası olmuşsun normal bence
ZeynepSemegirAkkurt Ayaklarını uzatıp yükseğe kaldırınca biraz rahatlıyor canım onun dışında yapacak bişey Yok normal sanırım bende 36+4 şişkinlik belde bacakta ağrı başladı Doğum yaklaşıyor
Dorukfunda Benim 25 haftalık olduğumdan beri elim ayağım çok şiş. Şimdi 36 oldum hala ayni. Su şişesini bile açmakta çok zorlanıyorum. Elim yumruk yaptığımda aşırı ağrıyor. Ayaklarım ve ayak bileklerim sanki file ait 😂