Yoncikk Kızlar mrb dün çatı muayenesi oldum 4 cm aciklik var ve lekelenmem oldu dün bugünde sabahtan beri sümüksü kahveden pembeye dönen akintim var acaba nişan mı yoksa cati muayenesinden mi kaynakli 39+3um.
Yoncikk Aysegolcuk doktoruma sordum sancini bekle deyip durur nst de sanci cikio ama hissetmiom 4 cm le bekliom
Nebahathumeyra Nişan diye düşünüyorum çünkü ben yurt dışında yaşıyorum ve burda her kontrolde çatı muayenesi yapılıyor muhakkak ilk baştan beri ve hiç bir çatı muayenesi sonrasında kanamam ya da senin bahsettiğin gibi koyu renk akıntılarım olmadı. Sancılarının düzenli gelmesi önemli bir de belli aralıklarla geldiğinde doğum sancısı deniliyor. Senin zaman yakın gibi görünüyor artık Allah bir ses de kurtarsın.
Aysegolcuk Nebahathumeyra nerde yaşıyorsun bende yurtdışındayım ve burda çatı muayenesi yapmıyorlar sadece doğumda yapıyorlar
Nebahathumeyra Aysegolcuk Almanya’da yım. Burda ilk kontrolden son kontrole kadar her defasında yapılıyor. İlk hamileliğim de de böyleydi 2. De de böyle. Bana özel bir durum değil yani hamile olan diğer arkadaşlarım var onlarda da durum aynı şekilde.