Serenayy Merhaba hanimlar, vücut nemlendirmede bebek yagi yeterli olurmu acaba, baska önerileriniz varmi
Crnerkn Serenayy Hindistan cevizi yağı çok güzel organikleri de gratiste falan da satılıyor bebek yağındansa onu tavsiye ederim çnkü bebek yağı bile parfüm vs içeriyor.
Sis Serenayy saf zeytinyağı sürerdim devamlı bebekyağıda sürdüm ara ara ama 30. Haftaya kadar pürüzsüzdü vucudum 30. Haftada çatlamaya başladım🤦♀️yanii naparsan yap çatlayacagı varsa maalesef çatlıyo canım ama kasımamaya özen göster sen yinede sürmeye nemlendirmeye devam et çatlasa dahiii
Hayalim9786 Serenayy bebek yağı sürdüm bende canm yeterli olmadı hatta neler neler sürdüm çatlayacağı varsa çatlıyor 😔
Serenayy Mihrimahirem haklisin canım, sanirim suya yüklenmem gerekicek, henüz 4 aylik 3 kg aldim ama bacak kaşıntısından delircem
Serenayy Neyse napalım, bu çatlaklardan daha fazlalarına razı olup bebek sahibi olamayan insanlar var malesef😔 bin şükür🙏
YsmnYsn Serenayy bence kesinlikle yapıya bağlı. Ben çok kuru ciltliyimdir kışın pul pul dökülürüm. Çok üşengeç olduğum için hiçbir şey kullanmadm. 12 günüm kaldı doğuma hiç çatlağım yok.
Sevgiemre Serenayy cnm ben 2 saat bir araliginda nemlendiriyordum catlak kremi,bebe yagı,vazelin,arko,zeytin yagi, banamısın demedi haritaya dondum resmen