Naze2005 Hmry ben 24 haftalık hamileyim geçen hafta gittim 900 gr olmuş boyuda 33 cm dedi daha hiç nişey almadım bayramdan sonra başlıycam alışverişe inşalalh🤲🏻
tortil21 Hmry 26 Haftaliğız🐛 30 cm - 750 gramdı dün kontrolde. Yavastan basladim ilk dogdunda lazim olabilecek esyalarina
Elena4 Hmry 26 haftalik hamileyim kilosu 1200 gr boyu 38 cm dedi doktorum.3 hafta önden gidiyormus diyet verdi ya😔
Hmry Naze2005 benimki 1050 buyu 33 cm bende artık yavaş yavaş.başaldım eksik çok hepsini bir anda alamayız ufak ufak halletmeye çalıyorum🤗
Elena4 ysmnilhan1 evet yaa ilk dogumum normal bunu da normal istiyorum boyle giderse normal olamaz dedi diyet verdi😔 cok zorlaniyorum
Deniizzz Ebrupla siz kaç kilo aldınız kendiniz bebeğinizin maşallahı var merak ettim benim de haftaya kontrolüm 28+5 oluyoruz kontrol günü bakalım ne kadar olmuş bızdık
Hmry Ebrupla maşşalh bebeğinize bende 27 haftalığım ama doktorum tam haftasına göre dedi galiba siz minicik bir tosuncuk getiriyorsunuz 🤗
Ebrupla Deniizzz kendim 7 kilo aldım oğluşumda biraz aileden ırsi iri olmak her hangi bir sağlık sorunu yok allha şükür 🥰
Serpilll 25 haftalıkken gittiğimde 850 gr 32 cm di haftasıyla eşitti haftaya kontrolümüz var bakalım kaç kilo kaç cm 😊
Ebrupla Hmry evet aileden gelen birşey şekerden şüphelendiler ilk etapta yaptırdık ama şükür birşey çıkmadı 😊
Serpilll Hmry inşallah 50 ile başlamıştım şuan 58 kiloyum ama hiçbiyerim kilo almadı göbek dışında kızım alsın yarasın ona 😀haftayı kontrolü iple çekiyoruz
Yek 26+5di dün 950 gram 35 cmdi. Kiyafetleri falan aldık ama buyuk esyalari kaldi. Onlarda da kararsizlik devam ediyor çok cesit var ne alacagini sasiriyor insan. Ne gerekli ne gereksiz pek bilinmiyor. O yuzden ben bazi seyleride ihtiyac duyunca alacağim.
Pelin86 Gecen hafta 26,, haftalikken 1150gram olmuş boyunu hic bilmiyorum çünkü gelisimleri yavaslayabiliyor Benim kizim ,,2600gram dogmuştu ćok ta saglikliydi masallah Bu yavrum da saglikla dogsun
Ngu Merhaba bende 27 aftaya gırıcem sıze bırsey danısıcam aksamları yataga yatıp dondugumde kasıklarım acıyor zor donuyorum sozde bu durumu yaşayan varmı
Serpilll Ngu benimde öyle canım kasık mı oluyor bilmiyorum sol bacagımın kökü bacak arası tuhaf bi yer kalsiyum ilacı yazdı doktor