Emineemir Arkadaslar bebegın kesesı fasulye olunca ne oluyor yuvarlak olunca ne olur bırde sag sol nasıl oluyor bılen yorumlayabılırmı
Betttt Emineemir canım fasulye olursa erkek yuvarlak olursa kız deniliyor. Ultrasonda 8 ve 9. Haftalarda bebek soldaysa erkek sağdaysa kız deniliyor. Bu ikiside bende tuttu :)
MerveKrmz Emineemir fasulye ve sag olunca erkek yuvarlak ve sol olunca kiz diye biliyorum canim. benim fasulye gibiydi 12. haftamda ve sagdaydi erkek oldu ne kadar dogru bilmiyorum tesaduf mu ama🤭
Secilsarigul02 Emineemir ilk hamileligimde oğlum soldaydı bunda sağda Cinsiyet bilmiyorum daha ama iki keseyede baktım ne fasulye gibi ne yuvarlak bi değişik 😃
Emineemir Betttt benm kesem solda ama kese yuvarlak gıbı bırde mıde bulantısı yok kıusma yok sıvırce var bırde kasık agrısı oluyor suan 8+1
aynut23 Betttt ilk oğlumda kese yuvarlaktı ikimcide fasulye gibi ilk oğlum soldaydı hep bu da sağda 😂 hani kaçarı yok erkek yani
Zeyy_nepp Babymama canım benim bebek sağda ve hareketli bir bebek maşallah kızlar geç oynar derler ama gayette çok erken oynadı sağ ve sol erkek kız fark etmiyor benim sağda ama kız🤗
Babymama Zeyy_nepp benm de hep sola baktı son gttğmde kıza benzetti 11 haftalkken ama bacak arasnı görmedk daha çk erken dedi bi tane kızım var inşallah bu oğlan olur diyo herkes merk edyrm bn de sağlklı olsn tabi başka şey istemyrm
Babymama Fasulye gbi bnm kese de ama sola yakın ultrason fotosunda doktr da hep sola doğru bakıyo aletle 🤔
Bebekim123 Emineemir hiç kusmadım herkes çok güzelleştin dedi karnım top gibi kesem fasulye bebeğim sağda 13 haftada döndüğünü hissettim ve bissss bir premsessissssizz😍
Betttt Canım bunların hepsi kişiden kişiye değişiyor cok kusup erkek olanda var hic kusmayıp kız ı olanda var. Sizin ne hissettiğiniz önemli :)
Emineemir Betttt vala hep erkek hıssedıyorum hep elımde olmadan oglum dıyorum tabı saglıklı olsunda onemlı degıl daha cınsıyete cok var bırde ruyamda kaçkez doktoru goruyom bebek erkk dıyor
Zeyy_nepp Babymama hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin😘
Babymama Ben de hep oğlum olcak diye hissedyrdm ama dktr kıza benziyo diyince bi durdum artk hissedemyrm😂