• Gebelik
  • Hamilelikte ağrı kesici🤦🏼‍♀️

Bayanlar merhaba baş ağrısı için parol veya minoset kullanmak sorun olmuyormuş diye çok duydum kullananınız var mı baş ağrısı dayanılcak gibi değil 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Naz60 benimde çok başım ağrıyor içiyorum parol çok şükür bisey olmuyor doktorumda müsade etti
    Naz60 parol kullanabilirsiniz cok kötü olduğumda bende kullanıyorum doktorum kullanabilirsin demişti
    Naz60 bende de çok oluyordu canım doktor agrı ve ateşte parol içebileceğimi söyledi kullandım da
    Naz60 canım bu ikisini öneriyor doktorlarda baska bırsey kullaanmazsın tabi
    Aynen bende de bas agrısı cok oluyodu parol kullandım hep. Migrenim var kesmiyodu gerçi o ayrı ama bence şey yapabilirsin patates dilimle başına bağla inanılmaz iyi geliyo 🙏🏽😇
    Naz60 parol ve minoseti kullanilirsin allerjin yoksa canım. Ben minoset kullandım 4-5aylıkken çok kötü hastaydım 2-3gün hatta. Parol de hastanede yatan gebe hastalarımıza ağrı kesici olarak takıyorduk 👼🏻
    Naz60 ben migren hastasıyım ataklara dayanıp parol içmedim. Nane yağı sürebilirsin alnına iyi geliyor 🙏🏻
    Bana doktor gunde 4 tane parol icebilirsin dedi kemik agrim oluyor die ama icmiyorum ne bilim