Nevinnndelge Kızlar 26+6 günlük hamileyim de su içemiyorum problem olacak diye de korkuyorum ama zorla 3 5 bardak anca 😢
Sis Nevinnndelge bebeğin suyu azalır canım icmelisiin hem idraryolu enfeksiyonu olmaz dikkat etmelisin bu konuya bebeğin icin iç zorla kendini🙏🏻Bende kesinlkle icemezdm ama suyu cok az erken dogum riski dediklerinde korktum artık günde 2, 2.5 bazen 3lt bitiriyorum bebeğim icin sağlıgımız icin
Cbellle Nevinnndelge ben de oyleyım canım caydan vazgecemıyorum su ocecehım zaman elim caya gıdıyor hep max 4 bardak. Doktorum suyun içine meyve filan at nane at daha cok cezbeder dedi ama sorun şu: su içmek aklıma gelmiyor
yaseminan Nevinnndelge bende su içemiyorum gün içinde 2-3 bardak ilaçlarla alıyorm bazen günü öyle bitiriyorum bi ara hazır su aldım 2 litre bari içeyim dedim içtiğimide kustum
etugce Nevinnndelge ben normalde günde 1lt bile içemeyen insandım ve en az 3 bardak kahve eiçerdim. 1.5lt su ile geziyorum şimdi evde 3lt bazen 3,5 oluyor gece yatmadan da doldurup yanıma koyuyorum her tuvalete kalkışımda içiyorum. Çok yememe rağmen bu haftaya rağmen kilo almadım doktor sudan olabilir dedi. Gözünün önünde olunca içiyorsun ister istemez
Nevinnndelge Sis doğru söylüyorsun canım zorluyorum da işte bende ondan korkuyorum zaten içmeye çalıştıkça sanki daha az içiyormuşum gibi geliyor
Nevinnndelge Cbellle ay evet işte benim de sorunum o aklıma su içmek gelmiyor şişeyi önüme koyuyorum yine tık yok
selinerenozunal Su icemezsen corba ic her gun 1 2 kase bile fayda saglar 😊 meyve suyuda icebilirsin ne biliyim yaz ayindayiz karpuz ye salatalik ye 😊🤗😇
selinerenozunal Birde 1.5 lt şaşal al kendine elinde kalsin sen nereye o oraya gozun gordukce icersin 😊 gunluk 1 2 bardak süt iç mesela ve 1 maden suyu 😊
Minikkkuzummm Nevinnndelge ben de çözümü elimde su şişesiyle gezmede buldum canım. Ben de hamilelikten önce hiiiç içmezdim ama şimdi mecburuz. Hem ne kadar içtiğini biliyorsun. Sürekli tuvalete gitmek çok can sıkıcı ama 😒
Ebrs Nevinnndelge canim oncelikle sunu belirteyim, bebegin suyunun etkilenmesi çok uzak bi ihtimal. Su icemeyen biri olarak söylüyorum, doktorum senin ictigin su bebegi en fazla yuzde 10 etkiler dedi. O açıdan için rahat olsun. Ikinciside icebilmek için ben bi siseye doldurup devamli yanimda bulunduruyorum. Görüncede aklima geliyo ve anca öyle yudum yudum, azar azar içiyorum
Nevinnndelge Ebrs işte herkes bebeğin suyunu senin içtiğin suyla bağdaştırıyorlar insan korkuyor ister istemez öyle olunca hiç içemiyorummpskplpjik
Ebrs Nevinnndelge dün doktora gittim, su icemedigim halde suyum fazlaymis ve her an dogum baslayabilirmis canim. O yuzden sen suyun azsa havuç suyu tavsiye ederim. Fazlaysa da artık hamurisi, tuz, şeker, ekmek, pilav vs seyler tuketemicez